Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Larisa Iordache e operată astăzi. Gimnasta trece prin momente grele: ”Ce urmează mă sperie foarte tare”

Publicat:

traverseaza momente grele, asta dupa ce in urma cu 4 ani cunoscuta gimnasta a suferit o ruptura la tendonul lui Ahile de la piciorul stang. Astazi ea urmeaza sa fie din nou operata, pentru a șaptea oara. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

Știrile Antena Stars. Rica Raducanu, chinuit de problemele de sanatate: „Am incercat de toate”. Și soția lui a trecut prin momente dificile, dupa ce a fost operata / VIDEO

17:05, 11.04.2024 - Rica Raducanu trece printr-o perioada delicata, din cauza problemelor de sanatate. Fostul sportiv a fost diagnosticat in urma cu mult timp cu diabet, dar are probleme și cu cartilajele. Și soția lui a trecut prin momente cumplite, dupa ce și-a pierdut frații și a fost operata pe inima.

Momente grele pentru mama lui Sebi Olariu, tanarul ucis de Vlad Pascu! Femeii i s-a facut rau in sala de judecata: „A luat cateva medicamente...”

12:15, 04.04.2024 - Momente grele pentru mama lui Sebi Olariu, tanarul care a murit in urma tragicului accident provocat de Vlad Pascu, tanarul care s-a urcat drogat la volan. Femeii i s-a facut rau in sala de judecata.

Momente grele pentru mama lui Gabi Stangau. S-au implinit șase saptamani de la moartea violonistului, dar și șase ani de cand și-a pierdut soțul: „Cui m-ați lasat...” / FOTO

21:45, 28.03.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite. Au trecut șase saptamani de cand violonistul a murit, in urma accidentului de ATV. De curand, s-au implinit și șase ani de cand tatal lui s-a stins din viața. Mama lui Gabi Stangau este copleșita de durere.

Mesajul Regelui Charles inaintea Sarbatorilor Pascale: „Avem nevoie de cei care intind mana prieteniei, mai ales in momente grele”

17:10, 28.03.2024 - Regele Charles, care urmeaza un tratament impotriva cancerului, lauda oamenii care „intind mana prieteniei, mai ales intr-o perioada de nevoie”, promite din nou ca va sluji poporul, asa cum a jurat la incoronarea sa de anul trecut, intr-un mesaj transmis cu ocazia ceremoniilor traditionale care au loc…

GSP: Simona Halep rupe tacerea: „M-a parasit, a fost un șoc sa stau fara el". A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente

14:11, 25.02.2024 - Simona Halep (32 de ani) și-a reamintit momentul in care Darren Cahill (58 de ani), antrenor cu care a colaborat timp de 6 ani, a amenințat-o ca va rupe ințelegerea.Simona Halep a declarat ca in 2017 a existat un meci al unui turneu din Miami la care nu s-a purtat așa cum ar fi trebuit.

Emilian trece prin momente grele. Un suflet apropiat artistului a murit: „Cat de mulți oameni a facut fericit” / FOTO

15:45, 22.02.2024 - Emilian nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce un suflet drag lui a murit. Artistul era atașat de el, și nu doar lui ii aducea mereu zambetul pe buze, ci intregii familii. Imaginile emoționante postate de curand.

EXCLUSIV. Minodora a fost operata in urma cu doar cateva zile! Vedeta a trecut prin momente delicate. Primele declarații ale cantareței: ”Cea mai grea intervenție. Am intrat și in depresie”

22:55, 20.02.2024 - Minodora a ajuns pe mainile medicilor in urma cu doar cateva zile, iar cantareața a stat timp de patru ore in operație. Artista vorbește pentru prima data, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre problemele cu care s-a confruntat și numește intervenția ca fiind cea mai grea de pana acum. Ce s-a intamplat…


Ce parere ai despre aceasta stire?