Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lansarea filmului „Fantastic Beasts 3”, amânată pentru iulie 2022

Publicat:

Lansarea lungmetrajului „ 3” a fost amanata pentru iulie 2022, dupa ce compania producatoare . l-a fortat pe sa demisioneze din franciza, scrie news.ro . Filmul, spinoff „” aflat in prezent in productie in , va fi lansat pe 15 iulie 2022, dupa ce, recent, . il anunțase pentru noiembrie 2021. Acum se cauta alt actor pentru rolul jucat de Depp in primele doua lungmetraje, vrajitorul Gellert Grindelwald. Scenele cu el nu fusesera filmate inca. La finalul saptamanii trecute, . i-a cerut actorului sa paraseasca franciza…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arma cu care un fan Harry Potter a amenințat intr-un hotel din Marea Britanie. Reacția polițiștilor

18:56, 12.02.2024 - Poliția inarmata a fost alertata și s-a deplasat la un hotel din Marea Britanie in urma unei sesizari referitoare la un barbat presupus a fi inarmat cu un cuțit de mari dimensiuni. Arma s-a dovedit insa a fi cu totul altceva.

Printul Harry se intoarce marti in Regatul Unit

13:40, 06.02.2024 - Prințul Harry urmeaza sa revina in Marea Britanie in cursul zilei de marți, a relatat cotidianul The Sun, inaintea unei intrevederi cu tatal sau, regele Charles, care a fost diagnosticat cu cancer, a transmis Reuters.

Printul Harry se va intoarce marti in Regatul Unit

12:21, 06.02.2024 - Printul Harry este asteptat sa se intoarca in Marea Britanie in cursul zilei de marti, a relatat cotidianul The Sun, inaintea unei intalniri cu tatal sau, regele Charles, in varsta de 75 de ani, care a fost diagnosticat cu cancer, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?