Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lansare de carte: Marius Constantinescu si „Rose” la Timisoara

Publicat:

doua Bufnițe a pregatit un eveniment cu totul special și ne invita sa „sa citim impreuna. Vinul baut singur nu prea are haz. Rose-ul, mai ales, reclama companie. Și sa ne bucuram de un gust, de o senzație, de o amintire, de o perspectiva, de azi.” Invitații acestei seri deosebite sunt Carmen Proteasa, Giorgia Harasim și Lucian Enasoni.

Adunate de prin fel de fel de locuri și mixate strategic cu varietați inedite, textele lui Marius Constantinescu deseneaza corpul unui volum sprințar, ca un vin sec, prietenos, de cursa lunga. Miza lor? Doar placerea, pe jumatate hedonista,…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

UVT a fost premiata pentru al doilea an consecutiv cu trofeul pentru educație, acordat in cadrul Galei Naționale a Asistenței Sociale

12:25, 20.03.2024 - Intr-o societate cu persoane și comunitați vulnerabile se manifesta nevoia de profesioniști care sa ofere sprijin specializat in ameliorarea problemelor sociale. Astfel de profesioniști sunt pregatiți la Universitatea de Vest din Timișoara, de peste treizeci de ani, in cadrul Departamentului de Asistența…

REPORTAJ. „Prințesa” de la Jiu-Jitsu. O studenta la Drept este campioana mondiala la arte marțiale

11:05, 25.02.2024 - Georgiana Iatan are 18 ani, este studenta la Facultatea de Drept din București și este pasionata de artele marțiale. Georgiana povestește pentru Libertatea cum a inceput drumul ei in lumea artelor marțiale, despre reușite printre incercari, și despre ce inseamna sa practici un sport de contact ca femeie.Reli…

Conferința UVT „Judecatorii Europei. Europa judecatorilor” ofera prilejul unei intalniri speciale cu profesoara Iulia Motoc, judecator ales la CPI

14:50, 20.02.2024 - Facultatea de Drept din cadrul Universitații de Vest din Timișoara (UVT) a inițiat anul trecut seria de conferințe „Judecatorii Europei. Europa judecatorilor”, in care la UVT sunt gazduite evenimente care ii au ca invitați pe unii dintre actualii sau foștii judecatori de la Curtea de Justiție a Uniunii…

Succes rasunator pentru Muzeul Național de Arta din Timișoara

14:50, 03.02.2024 - La finalul expoziției Constantin Brancuși și dupa un an cu mari succese, Universitatea de Vest din Timișoara dorește sa sublinieze rolul important pe care l-a jucat in ecuația reușitei Filip Petcu, directorul Muzeului Național de Arta al Timișoarei și cadru didactic la Facultatea de Arte și Design din…

„O plimbare peste ocean”, poveste transpusa in arta/FOTO

11:21, 20.01.2024 - „O plimbare peste ocean” se remarca ca o expoziție deosebita creata de sculptorul Laura West la UVT ArtCenter de pe Strada Ortuiz 5, captivand publicul pana la 20 ianuarie 2024. Aceasta colecție reprezinta culminarea sculpturilor inspirate de perioada sa ca bursier Fulbright in Timișoara, la Universitatea…

”O intalnire astrala: Gerota-Brancuși. Povestea Ecorșeului”, relatata de prof. univ. dr. Irinel Popescu

07:45, 13.01.2024 - Fascinat de colaborarea unica dintre un medic și un  sculptor, prof.univ. dr.Irinel Popescu a elaborat  volumul  ”O intalnire astrala: Dimitrie Gerota-Constantin Brancuși. Povestea Ecorșeului”, lansat recent la Muzeul de Arta din Timișoara . Constantin Brancuși, indrumat de  profesorul de anatomie umana…

Grand Bal Symphonique, la Filarmonica Pitești

10:25, 08.01.2024 - Filarmonica Pitești deschide seria concertelor anului 2024 printr-un concert simfonic extraordinar, „Grand Bal Symphonique”. Joi, 11 ianuarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, revin pe scena orchestra simfonica a Filarmonicii Pitești și dirijorul Tiberiu Dragoș Oprea. In program: H. Berlioz…

Cine este romanul care a coborat in abisurile Oceanului Inghețat și a murit, mai apoi, dintr-o cazatura pe scari

07:35, 02.01.2024 - Primul om care apare intr-o fotografie subacvatica. Primul roman ajuns in Antarctica. De la conacul familiei, din preajma Iașilor, la școala lui Ion Creanga, apoi la  Universitatea  din Sorbona și intre ghețurile fara de sfarșit ale Antarcticii. Doamnelor și domnilor, cel mai mare explorator roman,…


Ce parere ai despre aceasta stire?