Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lacul Huron din Michigan - o fereastră către modul în care s-au diversificat primele forme de viață ale Pământului

Publicat:

Pamântul nu a a avut întotdeauna ziua de 24 de ore cu care suntem atât de familiarizați acum. De fapt, felul în care pamântul se rotește nu numai ca determina durata zilei noastre, dar ar fi putut contribui la un aflux de oxigen pe Pamântul timpuriu care a ajutat viața sa înfloreasca, potrivit noilor cercetari, citate de CNN.

Cercetatorii care studiaza un mediu unic în din Michigan l-au folosit pentru a privi în mod eficient înapoi la Pamântul antic și modul în care schimbarea lungimii zilei ar fi putut

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosila gigant: descoperirea uimitoare a unui delfin preistoric monstruos, dezvaluie unul din secretele Amazonului!

16:20, 31.03.2024 - In fascinanta calatorie a cercetatorilor prin istoria Pamantului, fiecare fosila descoperita reprezinta o fila noua din povestea vremurilor trecute. Aceste relicve fara varsta dezvaluie secrete uluitoare ale ecosistemelor acvatice care au populat planeta in epoci indepartate. Cand cercetatorii au descoperit…

Gheața din zona polara se topește și schimba rotația Pamantului. Oamenii vor pierde timp din viața lor in urmatorii ani

07:00, 28.03.2024 - Intr-o zi, in urmatorii doi ani, toata lumea de pe glob va pierde o secunda din timpul lor. Momentul exact in care se va intampla acest lucru este influențat de oameni, potrivit unui nou studiu, deoarece topirea gheții polare modifica rotația Pamantului și schimba timpul insuși, transmite CNN.

Dismorfia Snapchat: Oamenii au ajuns sa iși faca operații estetice pentru a arata ca in fotografiile filtrate

15:35, 17.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Boston au descoperit o legatura intre utilizarea social media și procedurile cosmetice. Ca urmare a „culturii selfie”, utilizatorii dezvolta „dismorfia Snapchat” și cauta proceduri pentru a arata ca in imaginile filtrate cu ei inșiși, potrivit unui nou studiu.

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Japonia va lansa primul satelit din lemn din lume, de marimea unei cani de cafea, pentru a combate poluarea in spațiu

16:15, 18.02.2024 - Oamenii de stiinta japonezi au creat una dintre cele mai neobisnuite nave spatiale din lume: un satelit minuscul care este facut din lemn, scrie duminica, 18 februarie, News.ro citand The Guardian.Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in experimentele efectuate pe Statia Spatiala…

Japonezii lanseaza pe orbita un ciudat satelit din lemn de magnolie

15:25, 18.02.2024 - Oamenii de stiinta japonezi au creat una dintre cele mai neobisnuite nave spatiale din lume – un satelit minuscul care este facut din lemn, relateaza The Guardian. Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in experimentele efectuate pe Statia Spatiala Internationala (ISS), s-a dovedit…

Vrei sa fii fericit? Iata ce trebuie sa faci, conform specialiștilor de la reputata universitate Harvard

12:00, 13.02.2024 - „Foarte mulți oameni cred ca odata ce au dobandit unele aptitudini și obțin ce iși doresc in viața totul va fi OK, dar este o greșeala, o eroare logica pe care in domeniul meu o numim „biasul destinației”, a spus Brooks, citat de CNBC Make It.Biasul destinației reprezinta concepția greșita ca fericirea…

Vrei sa fii fericit? Iata ce trebuie sa faci, conform specialiștilor de la reputata universitate Harvard

09:51, 13.02.2024 - „Foarte mulți oameni cred ca odata ce au dobandit unele aptitudini și obțin ce iși doresc in viața totul va fi OK, dar este o greșeala, o eroare logica pe care in domeniul meu o numim „biasul destinației”, a spus Brooks, citat de CNBC Make It.Biasul destinației reprezinta concepția greșita ca fericirea…


Ce parere ai despre aceasta stire?