Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La ce vârstă a avut parte Jador de prima noapte de amor! Artistul, dezvăluiri inedite despre ispostaza de „amant”: „Am mers 7 km până la fata aia și m-au fugărit câinii” / VIDEO

Publicat:

Jador și-a pus de fiecare data sufletul pe tava in fața fanilor, indiferent de cat de intim ar fi fost subiectul abordat. Acum, artistul le-a dezvaluit acestora la ce varsta a avut parte de prima noapte de amor! Tu te așteptai la asta?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O mai ții minte pe Mari „cocheta” de la „Schimb de Mame”? Acum e complet transformata – dezvaluiri inedite

09:15, 28.03.2024 - O mai ții minte pe Mari „cocheta” de la „Schimb de Mame”? Acum e complet transformata - dezvaluiri inedite Continue reading O mai ții minte pe Mari „cocheta” de la „Schimb de Mame”? Acum e complet transformata – dezvaluiri inedite at Tabu.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Incendiu in Bistrița Bargaului! O tanara a suferit arsuri

10:00, 19.02.2024 - O tanara din Bistrița Bargaului a fost ranita și a ajuns luni dimineața la spital, dupa ce in locuința acesteia a izbucnit un incendiu. La locul evenimentului au intervenit pompierii militari de la Stația Prundu Bargaului intervin , dar și un echipaj de terapie intensiva SMURD. Pompierii au reușit sa…

”Liliacul” - o noapte de iubire, ras și dezvaluiri incantatoare in Viena secolului al XIX-lea

16:10, 17.02.2024 - Descopera intrigile și rasetele unei petreceri magice, sambata, 23 martie, incepand cu orele 19.00, pe scena Teatrului Național de Opereta si Musical “Ion Dacian” care va gazdui spectacolul ”Liliacul”.

Barbat de 49 de ani de pe o barja transportat de urgența la spital dupa ce i s-a facut rau

20:00, 16.02.2024 - Un barbat, in varsta de 49 de ani, a avut nevoie de ingrijiri medicale, in vineri dupa-amiaza, in timp ce se afla pe o barja. Convoiul se deplasa pe Dunare, in zona localitații Gostinu. Barbatul a fost preluat cu o ambarcațiune și dus cu o ambulanța SMURD la spital. „Un barbat, in varsta de 49 de…

Soția unui celebru fotbalist, dezvaluiri picante despre prima lor noapte de amor: „Imi amintesc durerea și salteaua distrusa”

11:55, 20.01.2024 - Wanda Nara (37 de ani), soția lui Mauro Icardi (30), a facut dezvaluiri picante despre prima noapte de amor cu fotbalistul de la Galatasaray. Wanda Nara a ajuns din nou in ziare, insa nu pentru schimbarea de look pe care și-a facut-o recent, ci pentru niște dezvaluiri neașteptate, povestite in timpul…

Dezvaluiri inedite! Novak Djokovici are o 'relație speciala' cu un copac: 'Sunt atat de fericit cand ne conectam'

19:21, 18.01.2024 - Novak Djokovici, numarul 1 mondial, a vorbit despre "relatia speciala" pe care o are la Melbourne cu un copac si despre puterea pe care i-a dat-o in ultimii 15 ani, scrie The Guardian.Dupa victorie in patru seturi in fata australianului Alexei Popyrin pe Rod Laver Arena, miercuri seara, starul sarb…

Fratele fostului patron de la Dinamo, dezvaluiri inedite! Robert Negoița a spus cat costa palmierii din Targul de Craciun de la Hala Laminor: „Cat am dat noi”

13:11, 31.12.2023 - Continue reading Fratele fostului patron de la Dinamo, dezvaluiri inedite! Robert Negoița a spus cat costa palmierii din Targul de Craciun de la Hala Laminor: „Cat am dat noi” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?