Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La 52 de ani sparge tiparele. Povestea singurei femei care este şofer de ambulanţă în Moldova

Publicat:

Intr-un an dificil pentru toti, Publika TV a decis sa marcheze 11 ani prin povestile unor oameni de la care avem ce invata. Am lansat campania "11 pentru Moldova" prin care vrem sa descoperim impreuna istoriile unor adevarati eroi.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Amanuntul care l-a scapat de noua ani de puscarie pe un sofer fara permis, care a ucis trei femei

17:40, 24.04.2024 - Un sofer iresponsabil, care a comis un grav accident rutier in apropiere de orasul Targu Neamt, a fost aspru condamnat in prima instanta, dar magistratii de la instanta superioara au decis altceva.

Accident intr-o intersecție din Timișoara. Doua femei au ajuns la spital din cauza unui șofer care a trecut pe roșu

22:30, 06.04.2024 - Accident produs sambata seara, in zona Soarelui din Timișoara. Doua femei au fost ranite și transportate la spital dupa ce in mașina care se aflau a fost lovita de o alta, condusa de un tanar șofer. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

A ascuns o arma pneumatica printre bagaje și s-a pornit acasa: Un șofer din Moldova, oprit la intrarea in țara

14:21, 26.03.2024 - Un barbat din Moldova a fost prins la intrarea in țara cu o arma pneumatica, pe care a ascuns-o printre bagaje. Potrivit Poliției de Frontiera, acesta s-a prezentat la control in punctul de trecere a frontierei Leușeni, aflandu-se la volanul unui microbuz care revenea din Germania.

Pana la vama șofer, dupa vama pasager: Un ucrainean a incercat sa plece din Moldova cu permis de conducere fals

10:10, 20.02.2024 - Un șofer, ucrainean a incercat sa paraseasca țara, cu permisul de conducere falsificat. Cazul a avut loc astazi, la Punctul de Trecere a Frontierei din Cahul. Tanarul și-a putut continua calatoria doar in calitate de pasager.

Botoșani: Cum ajung copiii sa bea de la 11 ani. „Beau de rup. Și barbați și femei. Dupa ce termina vinul din budaca, rup crașma”

08:36, 14.02.2024 - Botoșani: Cum ajung copiii sa bea de la 11 ani. „Beau de rup. Și barbați și femei. Dupa ce termina vinul din budaca, rup crașma” Romania se afla in topul european al țarilor cu mari consumatori de alcool. Regiunile care ne propulseaza in aceste statistici sunt in special Oltenia și Moldova. Mai ales…

Impresionanta poveste de viața a uneia din puținele femei inginer minier: la 84 de ani merge la cursuri de tango

06:30, 09.02.2024 - Elvira Dumitrescu, o prezența remarcabila originara din frumoasa Basarabie (acum R. Moldova), a contribuit semnificativ la domeniul ingineriei și construcțiilor din Romania. Nascuta in satul Bulboaca, a devenit una dintre puținele femei inginer minier din țara, lasindu-și amprenta asupra unor proiecte…

Doua femei și doua fetițe de 2 și 4 ani, in stare grava la spital dupa ce s-au intoxicat cu o soluție pentru tratarea scabiei

13:20, 31.01.2024 - Doua femei și doua fetițe de 2 și 4 ani din Oradea au ajuns in stare grava la spital, dupa ce s-au intoxicat acasa cu o soluție pentru tratarea scabiei. Cea mai mare dintre ele, in varsta de 27 de ani, folosise substanța pentru a se spala pe picioare. La scurt timp, au inceput sa se simta rau și au…


Ce parere ai despre aceasta stire?