Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kremlinul denunţă noile sancţiuni 'absurde' ale UE împotriva Moscovei

Publicat:

Kremlinul a calificat luni drept "absurde" noile sanctiuni impuse de impotriva Rusiei, la un an de la declansarea invaziei ruse in Ucraina, sanctiuni ce vizeaza 121 de persoane fizice si entitati, relateaza , potrivit Agerpres.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kievul, dupa declaratiile lui Putin despre zona-tampon: „Este o declaratie ca razboiul nu va face decat sa se intensifice”

18:30, 18.03.2024 - Consilierul prezidential ucrainean Mihailo Podoliak a declarat luni ca ideea liderului rus Vladimir Putin de a crea o zona tampon in interiorul teritoriului ucrainean este un indiciu clar ca Moscova planuieste sa escaladeze razboiul din Ucraina, informeaza News.ro, care citeaza Reuters.Vladimir Putin…

Razboi in Ucraina, ziua 728. Uniunea Europeana aproba al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei la doi ani de la razboiul din Ucraina

14:35, 21.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 728. ​​​​​​​Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca trupele ruse isi vor continua ofensiva cu obiectivul de a inainta mai adanc in interiorul Ucrainei, dupa ce au cucerit orasul Avdiivka.

SUA anunța noi sancțiuni „majore” impotriva Rusiei: Sa raspunda pentru moartea lui Navalnii

22:50, 20.02.2024 - Statele Unite ale Americii vor adopta vineri o serie de „sanctiuni majore” impotriva Moscovei in urma decesului in inchisoare al opozantului rus Aleksei Navalnii, a anuntat marti Casa Alba, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

VIDEO. Ucraina cere noi sancțiuni impotriva Rusiei

18:30, 20.02.2024 - Premierul ucrainean, Denys Shmyhal, a indemnat marți, 20 februarie, Uniunea Europeana și Japonia sa impuna noi sancțiuni economice Rusiei dupa moartea liderului opoziției ruse Alexei Navalnii. Comentariile au fost facute dupa ce națiunile UE, precum Germania, Lituania și Suedia, au solicitat noi sancțiuni…

Statele din Uniunea Europeana vor discuta noi sanctiuni impotriva Rusiei, dupa moartea lui Navalnii

12:35, 19.02.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene sunt asteptate sa discute noi sanctiuni impotriva Moscovei pentru moartea de saptamana trecuta a lui Aleksei Navalnii, cel mai proeminent lider al opozitiei din Rusia.

Razboi in Ucraina, ziua 712. UE pregateste noi sanctiuni impotriva Rusiei, la doi ani de la inceputul razboiului

16:15, 05.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 711. Uniunea Europeana se pregateste sa impuna Rusiei un nou pachet de sanctiuni, inaintea implinirii a doi ani de la declansarea invaziei ruse care a declansat razboiul din Ucraina.

UE pregateste noi sanctiuni impotriva Rusiei. Pe lista sunt și companii din domeniul apararii și securitații

15:31, 05.02.2024 - Uniunea Europeana se pregateste sa impuna Rusiei un nou pachet de sanctiuni, inaintea implinirii a doi ani de la declansarea invaziei ruse asupra Ucrainei, afirma luni dpa, citata de Agerpres.

UE pregateste noi sanctiuni impotriva Rusiei la implinirea a doi ani de razboi

20:35, 19.01.2024 - Uniunea Europeana vrea sa anunte un al 13-lea pachet de sanctiuni impotriva Rusiei la implinirea a doi ani de la inceputul invaziei din Ucraina, pe 24 februarie, au declarat vineri surse diplomatice, potrivit AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?