Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Klaus Iohnnis, replică pentru Dan Barna: Da, am fost un fel de pompier atomic care a prevenit să se prăbuşească România

Publicat:

„Da, am fost un fel de pompier atomic, care a prevenit sa se prabușeasca Romania. Fara mine și prezența mea, PSD chiar ar fi reușit sa distruga justiția, sa acapareze intreaga Romanie. Din pacate arhitectura constituționala a permis sa fac atat cat am facut. Am folosit toate instrumentele care au fost la dispoziția Președintelui", a declarat vineri .

Intrebat vineri despre presedintele , a spus ca acesta "a fost un pompier pentru momentele in care casa a luat foc si se prabusea".

"Eu cred ca daca era un gospodar mai atent si mai diligent,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura pentru Iohannis. Americanii il sustine „pe deplin” pe Mark Rutte

16:45, 02.04.2024 - Pozitia SUA este ca il sustinem pe deplin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, a declarat ambasadorul SUA la NATO, exprimandu-si in acelasi timp „cel mai mare respect” pentru Klaus Iohannis. „Cred ca sunteti constienti de faptul ca pozitia SUA este ca il sustinem pe deplin pe Mark Rutte…

Parlament: Forta de raspuns a NATO poate intra, stationa sau tranzita Romania „in cazul unei crize majore de securitate”

16:40, 26.03.2024 - Plenul reunit al Parlamentului a luat act marți, 26 martie, de scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis prin care Legislativul este informat ca Forta de reactie a NATO poate intra, stationa sau tranzita Romania in 2024, pentru a pregati sau desfașura operații militare, daca va fi cazul, transmite Agerpres.Scrisoarea…

Geoana refuza sa dea carțile pe fata

16:20, 15.03.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a fost intrebat vineri la Galati daca va candida la alegerile prezidentiale si a raspuns ca nu amesteca lucrurile, atat timp cat este pe aceasta functie a NATO se preocupa de problemele Aliantei. „Va repet, mai ales intr-un moment atat de complicat…

Liderul PNL Cluj, dupa anunțul lui Iohannis privind candidatura pentru șefia NATO: „Este momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”

10:20, 13.03.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda considera ca, experiența și pregatirea președintelui Klaus Iohannis, insoțite de calitațile sale personale, il fac un candidat potrivit pentru aceasta poziție cruciala.

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

Kelemen Hunor, anunț surpriza privind candidatura lui Iohannis la șefia NATO. E posibil sa apara un al treilea candidat

22:25, 12.03.2024 - "Era de asteptat sa vina presedintele Romaniei in fata cetatenilor si sa spuna ce ganduri are dupa ce-si termina mandatul. Deci n-a fost o surpriza pentru nimeni, banuiesc, anuntul de azi. Mai departe urmeaza negocieri, fiindca acolo nu se voteaza cu majoritate, trebuie un consens si cel putin in acest…

Stroe, despre o propunere a președintelui Iohannis pentru șefia NATO: Are suficienta expertiza și experiența

20:10, 23.02.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, Ionuț Stroe, a explicat pentru „Adevarul” ca ar fi onorant pentru Romania sa aiba un reprezentant la nivelul celei mai inalte funcții din NATO, in contextul in care in spațiul public au aparut informații cu privire la o propunere a președintelui Klaus Iohannis.

Romania a notificat aliații NATO ca intenționeaza sa-l propuna pe Klaus Iohannis secretar general al Alianței

21:26, 22.02.2024 - Romania a notificat aliații NATO ca intenționeaza sa-l propuna pe Klaus Iohannis secretar general al Alianței, au confirmat pentru hotnews.ro surse oficiale. Informația vine in contextul in care SUA, Marea Britanie și Franța au anunțat ca-l susțin pentru funcția de secretar general al NATO pe premierul…


Ce parere ai despre aceasta stire?