Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kirk Douglas a murit la vârsta de 103 ani. Primele declarații ale lui Michael Douglas după decesul tatălui său

Publicat:

a fost unul dintre cei mai reprezentativi actori ai epocii de aur de la Hollywood. In urma cu cateva ore insa, s-a stins din viața la fabuloasa varsta de 103 ani. Varsta lui a devenit un subiect fascinant in ultimii ani, in contextul in care actorul depașise pragul psihologic de 100 […] The post a murit la varsta de 103 ani. Primele declarații ale lui dupa decesul tatalui sau appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic la Arad: Un motociclist a fost spulberat de un TIR / Tanarul a murit pe loc - FOTO

09:50, 23.03.2024 - Un tanar in varsta de 18 ani, care circula cu motocicleta, a fost ranit mortal pe un drum din județul Arad. Motociclistul a fost lovit de un TIR. Pompierii aradeni au fost chemați, in noaptea de vineri spre sambata, la un accident rutier in care au fost implicate un autotren și o motocicleta, in…

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Doliu in sportul romanesc. Fosta sportiva a murit la doar 46 de ani

17:00, 04.03.2024 - Doliu imens in sportul romanesc. Fosta voleibalista Ruxandra Dumitrescu s-a stins din viața la varsta de 46 de ani. Decesul a survenit duminica, 3 martie 2024, dupa cum a anunțat Federatia Romana de Volei pe rețelele de socializare. Ruxandra Dumitrescu a murit la varsta de 46 de ani Ruxandra Dumitrescu,…

Știrile Antena Știre. Primele declarații ale tatalui lui Mile Povan, dupa decesul artistului. Ce se știe pana acum despre moartea cantarețului: „El a vrut sa plece” / VIDEO

14:00, 28.02.2024 - Au trecut aproape 24 de ore de la decesul subit al interpretului de muzica populara Mile Povan. Sunt momente triste pentru fanii muzicii populare, dupa ce regretatul cantareț de la noi și-a pierdut viața. Ce se știe pana acum despre moartea cantarețului? Iata primele declarații ale tatalui lui Mile…

Primele declarații ale motociclistului lasat infirm de Monica Macovei: „Nici macar nu a venit sa vada daca am murit sau mai traiesc“ VIDEO

11:20, 16.01.2024 - Ilie Constantin, motociclistul accidentat de Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, a oferit primele declarații despre accidentul in care a fost implicat. Barbatul spune ca medicii i-au transmis ca nu se va mai recupera niciodata in totalitate.

Primele declarații ale tatalui copilului aruncat pe geam, in Iași. Barbatul se pregatește sa iși inmormanteze fiul: ”Suntem destul de...”

14:21, 12.01.2024 - Tatal copilului care a murit, dupa ce a fost aruncat pe geam, a facut primele declarații. Barbatul este devastat de durere și se pregatește sa iși inmormanteze fiul. Acesta a dezvaluit ce facea in timp ce soția lui a recurs la gestul ingrozitor.

Doliu uriaș la Hollywood! Cindy Morgan a murit la varsta de 69 de ani!

19:01, 07.01.2024 - Lumea filmului de la Hollywood este in doliu! Cindy Morgan a murit la varsta de 69 de ani. Actrița din celebrul film ”Tron” s-a stins din viața in data de 30 decembrie, insa vestea a fost data la o saptamana distanța. Cindy Morgan a fost una dintre cele mai iubite actrițe din lume.


Ce parere ai despre aceasta stire?