Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kim Jong-un şi-ar fi înscenat moartea pentru a-i prinde pe "trădători". Ipozeză şoc în cazul dispariţiei liderului nord-coreean

Publicat:

Kim Jong-un și-ar fi inscenat moartea și a lipsit 20 de zile pentru a prinde mai mulți tradatori din anturajul sau. Este concluzia la care au ajuns mai mulți experți citați de presa internaționala.

Specialiștii au analizat declarația unui diplomat nord-coreean care și-a cerut scuze dupa ce a afirmat in spațiul public ca dictatorul Kim Jong-Un este atat de bolnav incat nu se poate ridica din pat.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, despre candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei: ”daca nu explica toate aspectele aparute in spatiul public, dansul nu poate merge inainte”

16:55, 19.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, ca pana cand doctorul Cirstoiu nu va explica toate aspectele aparute in spatiul public, dansul nu poate merge inainte ca fiind candidat al coalitiei, informeaza News.ro. Liderul PSD a precizat ca in opinia sa, conferinta de presa trebuia facuta deja si a…

Ciolacu, despre candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei: ”daca nu va explica toate aspectele aparute in spatiul public, dansul nu poate merge inainte”

13:20, 19.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, ca pana cand doctorul Cirstoiu nu va explica toate aspectele aparute in spatiul public, dansul nu poate merge inainte ca fiind candidat al coalitiei, informeaza News.ro. Liderul PSD a precizat ca in opinia sa, conferinta de presa trebuia facuta deja si a…

In ce situații pot fi ridicate mașinile parcate regulamentar pe spațiul public. Schimbari propuse la Codul Rutier

15:00, 02.04.2024 - In ce situații pot fi ridicate mașinile parcate regulamentar pe spațiul public. Schimbari propuse la Codul Rutier Mașinile parcate regulamentar vor putea fi ridicate și mutate, in anumite situații. Reglementarea este inclusa intr-un proiect MAI cu modificari la Codul Rutier.  Este vizata situația in…

Premierul Japoniei a cerut o intrevedere cu Kim Jong Un, a anunțat sora liderului nord-coreean

12:30, 25.03.2024 - Prim-ministrul nipon Fumio Kishida a cerut o intrevedere cu Kim Jong Un, a afirmat luni Kim Yo Jong, influenta sora a liderului nord-coreean, apreciind totodata drept putin probabila aceasta intrevedere fara o schimbare politica din partea Japoniei, relateaza AFP.

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data mașina blindata primita cadou de la Putin: „E de incredere!”

16:25, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data, vineri, o mașina blindata pe care a primit-o recent de la liderul rus Vladimir Putin, a declarat sora lui Kim prin intermediul mass-mediei coreene de stat, potrivit NK News.

'Un baiat palid și slab' - Marele secret a lui Kim Jong Un a ieșit la iveala

18:45, 24.02.2024 - Dictatorul nord-coreean Kim Jong-Un, care isi mentine dintotdeauna invaluiti in mister copiii - nascuti in 2010, 2013 si 2019 - si-a multiplicat aparitiile alaturi de fiica sa Kim Ju Ae, incepand din noiembrie 2022, insa nu l-a prezentat niciodata nord-coreenilor pe fiul sau, cel mai mare dintre copiii…

Cum arata baiatul lui Kim Jong Un: de ce dictatorul nord coreean il ține departe de ochii lumii

17:30, 24.02.2024 - Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord, are un fiu, dar acesta este ținut departe de ochii lumii din cauza aspectului sau fizic "neatractiv", afirma un fost șef al serviciului de informații din Coreea de Sud.

Vladimir Putin, cadou special pentru Kim Jong Un! Ce surpriza i-a facut președintele rus liderului nord-coreean: „Este o demonstrație clara...”

10:40, 20.02.2024 - Vladimir Putin i-a facut un cadou special lui Kim Jong Un! Ce surpriza i-a facut președintele rus liderului. Aceasta gest este considerat un nou pas in consolidarea relațiilor intre cele doua țari, insa ridica semne de intrebare in ceea ce privește respectarea sancțiunilor impuse de Națiunile Unite…


Ce parere ai despre aceasta stire?