Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kevin Hart, tată pentru a patra oară. Soția sa a născut o fetită

Publicat:

Eniko, sotia actorului , cunoscut din filme ca „Jumanji” si „”, a nascut o fetita, al doilea copil al cuplului, informeaza News.ro.

Citește și: Trupa AC/DC a confirmat reuniunea si lansarea unui nou album

Intr-un mesaj publicat miercuri pe Instagram, ea a precizat ca pe 29 septembrie s-a nascut . Actorul in varsta de 41 de ani mai are doi copii cu prima sotie, , cu care a fost casatorit din 2003 pana in 2011. s-a casatorit cu Eniko in 2016, iar in 2017 s-a nascut primul lor fiu, . In primavara acestui an, el a anuntat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman, s-a aparat dupa ce a fost acuzata ca a condus cu copilul la volan

18:50, 10.04.2024 - Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman, s-a aparat prin intermediul rețelelor sociale dupa ce a fost acuzata in presa ca a condus cu fetița sa in brațe, lucru interzis de lege. Soția golgheterului Superligii a explicat, pe contul ei personal de Instagram, ca distanța parcursa cu fetița, alaturi…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 6 din sezonul 3. Alecsandru Dunaev: „M-am nascut pe mal de Dunare și nu știu sa inot!”

23:05, 22.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

Cazul copiilor schimbați in Maternitatea Ploiești. Tatal uneia dintre fetițe face acuzații tulburatoare: Au incercat sa ne convinga ca este a noastra!

12:55, 19.02.2024 - "Pe 9 februarie, soția mea a nascut-o pe Raisa Ioana. Totul a decurs normal, pana pe 12 februarie, ziua externarii. Pentru ca in aceeași zi era operata și mama mea, i-am spus soției sa solicite amanarea externarii pana spre dupa-amiaza. Menționez ca la ora 12:30 soția mea a fost sa alapteze fetița noastra.In…

George Piștereanu a devenit tata pentru prima data. Soția lui, Gigi Grasu a nascut o fetița. Ce nume au ales pentru fiica lor / FOTO

12:35, 26.01.2024 - Pentru George Piștereanu ziua de 26 ianuarie 2024 este una cu totul speciala. Soția lui, Gigi Grasu, a nascut astazi o fetița, iar actorul a postat și primele imagini cu noul membru al familiei. Ce nume au ales cei doi pentru fiica lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?