Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Katalin Novak, prima femeie aleasă preşedintă a Ungariei

Publicat:

Parlamentul de la Budapesta a ales joi, pentru prima data, o femeie la presedintia Ungariei, in persoana lui , in varsta de 44 de ani, pentru o perioada de cinci ani, cu sprijinul voturilor partidului de guvernamant Fidesz (ultranationalist), informeaza EFE.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ungaria și-a ales președintele. Parlamentul de la Budapesta a votat pentru Tamas Sulyok

14:50, 27.02.2024 - Judecatorul Tamas Szuyok, nominalizat de partidul Fides al lui Viktor Orban, a devenit noul președinte al Ungariei. Precedentul președinte al Ungariei, Katalin Novak, a demisionat din cauza scandalului grațierii pedofililor. Din 2016, Szuyok a fost președinte al Curții Constituționale.

Ungaria și Suedia: o aderare la NATO inaripata de un acord esențial

09:26, 25.02.2024 - Intr-un gest incarcat de semnificație pentru securitatea europeana, Ungaria și Suedia au semnat, recent, un acord ce marcheaza o noua etapa in drumul catre aderarea Suediei la NATO. Dupa aproape doi ani de amanari și negocieri intense, Budapesta a finalizat achiziționarea a patru avioane de vanatoare…

UNGARIA Se cere demisia președintei Katalin Novak

20:35, 09.02.2024 - Proteste la Budapesta dupa ce președinta Ungariei, Katalin Novak a grațiat un barbat condamnat intr-un dosar de pedofilie. The post UNGARIA Se cere demisia președintei Katalin Novak first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?