Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Karmen Simionescu rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat cu ea, ca femeie, după ce a născut

Publicat:

Fiica lui a dat tot din casa. Cu ce probleme s-a confruntat imediat dupa ce a nascut-o pe fiica ei Sofia. Ce s-a intamplat cu ea, ca femeie. Nu a vorbit despre aceste probleme, pana acum. De ce afecțiune a suferit artista acum doi ani de zile. rupe tacerea […] The post rupe tacerea. Ce s-a intamplat cu ea, ca femeie, dupa ce a nascut appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Afaceristul turc, care a ucis-o și abandonat-o pe un camp din Dambovița pe Mirela, a povestit cum s-a intamplat totul. De ce a rescurs la acest gest: „Aceste probleme...”

08:35, 16.04.2024 - Afaceristul turc, care a ucis-o și abandonat-o pe un camp din Dambovița pe Mirela, a povestit cum s-a intamplat totul. Iata de ce a rescurs barbatul la acest gest, dar și ce a transmis avocatul acestuia!

(update) O femeie, la pamant pe trecere de pietoni de la Ciocana: Ce s-a intamplat

12:30, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 29 martie, in jurul orei 10:57.

Femeie gasita moarta in locuinta, dupa ce mama sa a anunțat poliția ca nu poate lua legatura cu ea

23:05, 19.03.2024 - O femeie in varsta de 38 de ani a fost gasita decedata in propria locuinta din Timisoara. Mama ei a fost cea care a alertat autoritatile, dupa ce fiica sa nu i-a raspuns la telefon mai multe zile. ”La data de 19 martie a.c., in jurul orei 19:00, politistii Sectiei 1 Timisoara au fost sesizati de…

Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune iși cumpara haine la mana a doua! Karmen Simionescu face declarații exclusive / VIDEO

23:00, 12.03.2024 - Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune iși cumpara haine la mana a doua. Ce spune Karmen Simionescu despre banii pe care ii cheltuie pe obiectele vestimentare și pe ce nu ar da niciodata artista banii.

Karmen, fiica lui Adi Minune, detalii inspaimantatoare din culisele serialului Clanul. „M-am pus in coșciug. Efectiv nu puteam sa vorbesc”

10:25, 10.03.2024 - Karmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, și-a facut debutul in actorie in serialul ”Clanul”. Deși a aparut doar intr-un singur sezon, prestația ei a fost una extrem de apreciata, iar experiența prin care a trecut, pe masura. Artista a scos la iveala detalii infioratoare din timpul filmarilor.Karmen…

De ce obicei nu o poate dezvața Karmen Simionescu pe fiica ei de 4 ani! Micuța este rasfațata familie, iar bunicii ii fac toate poftele / VIDEO

22:45, 05.03.2024 - Fiica lui Adrian Minune face marturisiri despre obiceiul de care nu o poate dezvața pe fetița ei in varsta de patru ani. Cea mica este rasfațata familiei, iar atunci cand mami nu este acasa, bunicii ii fac toate poftele.

Care a fost cel mai frumos moment din viața lui Karmen Simionescu. Ce amintire emoționanta are fiica lui Adrian Minune: ”Ai intrebat...”

18:16, 25.02.2024 - Karmen Simionescu a avut parte de numeroase momente fericite in viața sa, dar unul dintre ele a fost cel mai important și are legatura cu rolul de mama. Cantareața a povestit cateva detalii pe rețelele de socializare pentru fanii sai.

O femeie a fost condamnata la inchisoare in Italia pentru ca și-a obligat fiica sa țina dieta, ca sa nu se ingrașe

12:00, 26.01.2024 - O femeie de 53 de ani, din Italia, a fost condamnata la 1 an și 4 luni de inchisoare, pentru rele tratamente aplicate minorului, pentru ca și-a obligat fiica de 16 ani sa țina o dieta stricta, ca sa nu depașeașca niciodata 47 de kilograme, spunandu-i in permanența ca este „urata și grasa”. Tribunalul…


Ce parere ai despre aceasta stire?