Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kanye West e „profund” afectat de ținutele sexy pe care le poartă soția sa

Publicat:

„Ești soția mea și ma afecteaza cand fotografiile sunt prea sexy”, i s-ar fi plans lui , incercand sa o convinga sa-și schimbe ținuta provocatoare, cu o noapte inainte de . Opțiunile vestimentare ale starletei nu sunt nimic daca nu poarta cercei supradimensionali, rochii extrem de mulate sau pantofi extravaganți. Probabil... -ul e „profundafectat de ținutele sexy pe care le poarta soția sa apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Peskov vrea sa ajunga in R. Moldova. Care sunt opțiunile Chișinaului, in contextul regimului de sancțiuni

16:55, 08.04.2024 - Tatiana Navka, patinatoarea rusa și soția lui Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al lui Putin, vrea sa ajunga in Republica Moldova, potrivit publicației Deschide.md. Navka vrea sa prezinte la Tiraspol, in perioada 18-19 mai, spectacolul pe gheața ”Povestea de dragoste a Șeherezadei”. Navka și Peskov…

Kim Kardashian in ipostaze romantice alaturi de noul ei partener. Cei doi nu iși mai ascund relația

14:31, 13.03.2024 - Dupa divorțul de Kanye West in 2021, Kim Kardashian și-a menținut viața amoroasa in liniște, cu excepția unei relații rapide cu Pete Davidson. Cu toate acestea, ultimele zvonuri sugereaza ca lucrurile incep sa se schimbe pentru vedeta și se presupune ca s-ar intalni cu receptorul NFL Odell Beckham Jr,…

Xtra Night Show. Rebeca Onoriu sare in apararea pilotului de curse in procesul cu soția sa, Isabela. Daniel Onoriu ar fi afectat de tramentul administrat: ”Medicii ne-au avertizat”

10:40, 08.03.2024 - Scandalul dintre Daniel Onoriu și inca soția sa, Isabela, este departe de a se termina. Cei doi și-au deschis mai multe procese și se lupta in instanța. Rebeca Onoriu sare in apararea fostului pilot de curse și afirma ca are o condiție medicala precara, astfel ca acțiunile sale pot fi ințelese.

Kanye West și soția sa, o noua apariție controversata. Cum au aparut pe strazile din Milano: „Dați-i afara din țara!”

12:35, 28.02.2024 - Kanye West și soția sa au bifat o noua apariție controversata in Milano. In timp ce partenerul ei a fost acoperit din cap pana in picioare, Bianca Censori s-a afișat intr-o ținuta care i-a lasat la vedere extrem de multa piele. Iata imaginile cu cei doi care s-au viralizat rapid!

Inițiative legislative de debirocratizare a instituțiilor și sprijin pentru antreprenori. Deputatul USR Viorel Baltarețu: „O gura de oxigen pentru mediul privat, afectat profund de taxe și reglementari inutile”.

17:00, 09.02.2024 - Mediul privat a fost impactat negativ de masurile fiscale și noile taxe aplicate de Guvernul PSD-PNL. Deputatul USR Viorel Baltarețu a inițiat o serie de proiectle legislative menite sa debirocratizeze instituțiile și sa ofere facilitați pentru antreprenori. „Mediul privat are nevoie de o legislație…


Ce parere ai despre aceasta stire?