Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

John Travolta, în lacrimi de durere. Soţia sa a murit la 57 de ani

Publicat:

"Cu inima foarte indurerata va anunt ca iubita mea sotie, , a pierdut batalia pe care a dus-o in ultimii doi ani cu cancerul la san", a scris , pe Instagram. si aveau impreuna doi copii, Ella, in varsta de 20 de ani, si Benjamin, in varsta de 9 ani. Un baiat, Jett, a murit in 2009, la varsta de 16 ani.

Stire in curs de actualizare.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Excentrica Iris Apfel, simbol al modei, a murit la varsta de 102 ani

10:45, 02.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la varsta de 102 ani, potrivit unui... The post Excentrica Iris Apfel, simbol al modei, a murit la varsta de 102 ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Iris Apfel, simbol al modei si "starleta geriatrica", a murit la varsta de 102 ani

07:55, 02.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la varsta de 102 ani, potrivit unui anunț pe contul sau oficial de pe reteaua sociala.

Lacrimi și durere la priveghiul lui Gabi Stangau! Celebrul violonist din Maramures a murit in accident de ATV / FOTO

13:30, 20.02.2024 - O atmosfera incarcata de emoție și durere i-a cuprins pe cei prezenți la priveghiul lui Gabi Stangau, celebrul violonist care și-a gasit sfarșitul intr-un tragic accident de ATV. Imaginile postate pe o rețea de socializare.

Un ucrainean in varsta marturisește cu lacrimi in ochi de ce s-a inrolat in armata: fiul sau a murit pe front. „Am plecat la razboi”

10:15, 20.02.2024 - Marturia unui soldat ucrainean in varsta a starnit un val de emoție pe rețelele sociale. Barbatul a declarat, cu lacrimi in ochi, ca a plecat pe front dupa ce fiul sau a fost ucis in razboiul declanșat de Rusia in Ucraina.

Socrul unui politician a murit inecat in piscina. Tragedie fara margini

14:05, 18.02.2024 - Tragedie in familia viceprimarului din Huși. Socrul sau, in varsta de 75 de ani, a murit dupa ce a cazut in piscina și s-a inecat. Socrii lui Ioan Ciupilan stateau in perioada sezonului rece acasa la politician. In timp ce alesul local și soția acestuia erau plecați, socrul se juca cu cainele familiei,…

Radu Valcan a implinit astazi 47 de ani. Cum a petrecut ziua și ce urare i-a facut soția lui. „Așa e de la o varsta”

17:55, 08.02.2024 - Radu Valcan a implinit astazi 47 de ani, iar soția lui, Adela Popescu i-a transmis un mesaj emoționant inca de la primele ore ale diminetii. Cei doi formeaza unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz. Au impreuna 3 copii și o casnicie așa cum și-au dorit.Pentru ca astazi Radu Valcan implinește…

Soția fostului șef CFM a murit. Ce a scris Iurie Topala pe pagina sa de facebook

09:00, 05.02.2024 - Soția fostului șef CFM, Iurie Topala, s-a stins pe patul de spital, dupa un atac cerebral suferit acum jumatate de an. „Calvarul acuzațiilor nedrepte in adresa mea au bagat-o pe ea in pamint. Sint sfișiat de durere”, se arata intr-un mesaj publicat de Iurie Topala pe rețele. „Sint sfișiat de durere……

Lacrimi și durere la Șoldanești: Tanara care a murit pe patul de spital, dupa accidentul de la Orhei, condusa pe ultimul drum

15:30, 20.01.2024 - Mihaela Musteața, una dintre cele patru persoane ranite in accidentul cumplit de langa Orhei pe 13 ianuarie, care s-a stins pe patul de spital, a fost condusa pe ultimul drum astazi. Funeraliile s-au desfașurat in localitatea de baștina a tinerei, orașul Șoldanești.


Ce parere ai despre aceasta stire?