Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Joe Biden l-a ales pe Lloyd Austin, un ex-general de culoare, să conducă Pentagonul

Publicat:

Informația a devenit publica in “” și la posturile de televiziune CNN și ABC. Daca va fi confirmat de Senat in postul de ministru american al Apararii, fostul general va fi primul afro-american care va conduce prima armata a lumii, in randul careia comunitatea de culoare este masiv reprezentata. Ceea […] l-a ales pe , un ex-general de culoare, sa conduca Pentagonul apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lloyd Austin a vorbit cu ministrul chinez al Apararii pentru prima data dupa un an și jumatate

20:05, 16.04.2024 - Ministrul american al Apararii si omologul sau chinez au discutat marti pentru prima data dupa un an si jumatate, a anuntat Pentagonul, transmite AFP, remarcand un nou semn al vointei celor doua superputeri de a mentine dialogul, in ciuda tensiunilor inca puternice dintre ele, potrivit Agerpres.

Secretarul american al apararii va fi audiat in Congresul SUA pentru ca si-a ascuns boala: „Comandantul suprem nu a stiut ca secretarul apararii este scos din lupta“

10:30, 29.02.2024 - Secretarul american al apararii, Lloyd Austin, va trebui sa explice joi Congresului Statelor Unite motivele pentru care a ascuns fata de presedintele Joe Biden si fata de numarul doi de la Pentagon ca a fost operat de cancer la prostata, transmite Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 722. SUA nu vor renunța la susținerea Ucrainei, afirma secretarul american al Apararii

00:10, 15.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 722. Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a declarat ca SUA nu vor renunța la susținerea Ucrainei chiar daca administrația președintelui Joe Biden a ramas fara bani pentru Kiev.

Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, si-a anulat deplasarea la Bruxelles, dupa noua spitalizare

09:00, 13.02.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, si-a anulat deplasarea la Bruxelles, unde urma sa discute despre apararea NATO, dupa ce a fost internat intr-un spital militar pentru a doua oara de la inceputul anului, a anuntat luni Pentagonul, relateaza Reuters.

Lloyd Austin, secretarul american al Apararii, spitalizat, anuleaza deplasarea la Bruxelles pentru reuniuni NATO

20:16, 12.02.2024 - Secretarul american al apararii, Lloyd Austin, si-a anulat deplasarea pe care urma sa o faca la Bruxelles pentru intalniri cu omologi din tarile NATO, a indicat luni un oficial american, dupa ce seful Pentagonului a fost internat la terapie intensiva si si-a transferat atributiile catre adjuncta sa,…

Ministrul american al Apararii, Lloyd Austin, spitalizat din nou și supus unor „tratamente intensive”

16:56, 12.02.2024 - Pentagonul a anunțat oficial ca duminica, 11 februarie, ministrul american al Apararii, Lloyd Austin, a fost admis intr-o unitate pentru „ingrijiri intensive”, dupa ce a fost din nou spitalizat pentru „probleme urgente de vezica”. Inainte de a merge la spital, domnia sa i-a delegat toate funcțiile adjunctei…

Secretarul american al Apararii, internat din nou in spital. Lloyd Austin si-a delegat atributiile

07:51, 12.02.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, ale carui spitalizari pastrate secrete au starnit controverse, a fost internat din nou in spital duminica si si-a delegat atributiile adjunctei sale.

Secretarul general al NATO incita europenii sa-și mareasca producția de arme

17:51, 10.02.2024 - Jens Stoltenberg, Secretarul general al NATO, a chemat europenii sa-și mareasca producția de arme, pentru creșterea livrarilor de arme destinate Ucrainei și a preveni o confruntare cu Moscova ce „ar putea sa dureze decenii”. Intr-o declarație de sambata pentru ziarul „Welt am Sonntag”, inaintea apropiatei…


Ce parere ai despre aceasta stire?