Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Joe Biden a decretat cinci zile de doliu național, în memoria victimelor COVID-19

Publicat:

Președintele SUA, , a decretat cinci zile de doliu național, in memoria victimelor COVID-19. Numarul americanilor care au murit din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus a depașit deja jumatate de milion.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Zi de doliu național in Rusia dupa atacul terorist. Bilanțul victimelor a crescut

11:45, 24.03.2024 - Duminica, in Rusia este zi de doliu național dupa masacrul comis vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei, cel mai sangeros atac de pe teritoriul european revendicat de gruparea Statul Islamic. Bilanțul morților a depașit 130.

Imagini din Rusia unde e zi de doliu național dupa atacul terorist. Steagurile au fost coborate in berna. Cautarile victimelor continua

11:16, 24.03.2024 - In Rusia este zi de doliu duminica și steagurile au fost coborate in berna, dupa masacrul comis vineri seara intr-o sala de concerte din Moscova, cel mai sangeros atac de pe teritoriul european revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic.

Zi de doliu național, duminica, in Rusia. Putin susține ca ii va „pedepsi pe toți” cei care au pregatit atacul terorist.

18:40, 23.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a decretat zi de doliu national pentru duminica, in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscovei, si a promis ca vinovatii vor fi cu totii „pedepsiti”.

Rusia: Putin a decretat zi de doliu national pentru duminica, in urma atacului de vineri

16:51, 23.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a decretat zi de doliu national pentru duminica, in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscovei, si a promis ca vinovatii vor fi cu totii "pedepsiti, in prima sa alocutiune televizata dupa atacul care a facut cel putin 115 morti, relateaza agentiile internationale…

Procurorul special insista ca președintele SUA are probleme: Joe Biden este 'un om in varsta cu memoria slaba'

21:15, 12.03.2024 - Procurorul special american insarcinat sa ancheteze cazul documentelor clasificate pastrate de Joe Biden dupa incheierea mandatelor de vicepresedinte si-a aparat marti, in Camera Reprezentantilor, comentariile controversate legate de memoria uneori sovaielnica a acestuia pentru a-si justifica decizia…

Biden il numește pe liderul egiptean El-Sisi președinte al Mexicului chiar in conferința de presa in care a spus ca memoria sa „e buna”

12:05, 09.02.2024 - Joe Biden i-a confundat pe președinții Egiptului și, respectiv, al Mexiului, chiar in conferința de presa in care a dat asigurari ca memoria sa este buna. Biden s-a referit la președintele egiptean Abdel Fatah El-Sisi ca fiind „președintele Mexicului”, scrie New York Post.

Biden riposteaza: „Memoria mea e buna, știu ce fac!”

11:40, 09.02.2024 - Președintele SUA, Joe Biden, a criticat cu furie ancheta care a descoperit ca a manipulat documente cu informatii clasificate despre probleme de securitate nationala și a aratat ca a avut dificultați in a-și aminti evenimente importante din viața sa.

Reacție furioasa a lui Biden: "Știu ce fac, la naiba. Memoria mea este buna"

07:55, 09.02.2024 - Presedintele american Joe Biden, vizibil furios, a afirmat joi seara intr-un discurs la televiziune ca nu are probleme de memorie, dupa ce raportul unui procuror special l-a descris ca fiind un barbat in varsta "cu memorie slaba".


Ce parere ai despre aceasta stire?