Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jo, intervenție la nivelul feței. La ce procedură estetică a apelat cântăreața: "Nu mi se pare greșit să facem schimbări” / FOTO

Publicat:

Jo iși dorește sa fie in cea mai buna forma a ei, iar vedeta a mers in cabinetul medicului estetician pentru o intervenție la nivelul feței. Jo iși ține fanii la curent cu toate momentele din viața iar, iar de aceasta data concurenta de la Te cunosc de undeva a postat un mesaj cu privire la intervenția pe care a efectuat-o in cabinetul medicului estetician.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Maria Mocanu, din nou in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat: „Este o necesitate” / FOTO

12:21, 05.04.2024 - Ana Maria Mocanu a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Fosta asistenta TV spune ca a fost mai degraba nevoita sa apeleze la o intervenție decat pentru ca și-a dorit, așa ca, s-a lasat pe mainile specialistului. In plus, iși dorește sa iși faca și o alta procedura peste cateva luni.

Adrian Mutu a apelat la o intervenție estetica! Procedura a avut loc in Turcia / VIDEO

13:45, 19.03.2024 - Adrian Mutu a luat o decizie de ultim moment! "Briliantul" a apelat la o intervenție estetica, procedura care a avut loc in Turcia. Iata ce schimbare a decis antrenorul de la CFR Cluj sa faca, dar și ce postare a facut, in urma cu puțin timp, in mediul online!

Mirela Vaida, in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat prezentatoarea de la Acces Direct: „Trebuie sa am grija”

13:25, 27.02.2024 - Mirela Vaida a fost, de curand, in cabinetul medicului estetician. Prezentatoarea de la Acces Direct a facut o mica schimbare, pe care a facut-o mai degraba de nevoie, decat pentru ca iși dorea.

Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! La ce proceduri a apelat Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa: „Revizia de primavara” / FOTO

14:35, 23.02.2024 - Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! Fosta iubita a lui Dorian Popa are mai multe intervenții chirurgicale, iar de aceasta data și-a mai facut doua. Iata la ce proceduri a apelat Claudia Iosif!

Iuliana Pepene a ajuns in cabinetul medicului estetician! La ce procedura a apelat frumoasa prezentatoare TV: „O sa revin” / VIDEO

22:35, 01.02.2024 - Iuliana Pepene face schimbari majore in viața ei! Cunoscuta prezentatoare TV de la Antena 1 a ajuns, de curand, in cabinetul medicului estetician! Iata la ce procedura a apelat fosta concurenta de la America Express!

Elena Merișoreanu a apelat la o intervenție chirurgicala! Ce și-a facut cantareața de muzica populara la nivelul feței / FOTO

12:45, 26.01.2024 - Elena Merișoreanu a apelat la o intervenție chirurgicala! Cantareața de muzica populara a vizitat un salon și a decis sa-și faca o noua procedura. Iata ce și-a facut artista la nivelul feței, dar și cum se simte acum, dupa ce a fost supusa la aceasta procedura!


Ce parere ai despre aceasta stire?