Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jessica Simpson și-a scos extensiile și arată complet diferit

Publicat:

a trecut prin schimbari radicale dupa naștere. Cantareața a ramas constanta de-a lungul timpului, purtand mai mereu extensii blonde, lungi. Recent, și-a scos extensiile și arata complet diferit fara ele. Cu cateva ore inainte de a le da jos, vedeta a postat un selfie pe Instagram, apoi unul fara extensii. Diferența este uriașa!... -ul și-a scos extensiile și arata complet diferit apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cehoaica Krystyna Pyszkova, Miss World 2024, a renunțat la facultate din cauza programului incarcat: „Ma scol la 4.00 și termin la 21.00”

12:35, 10.04.2024 - Krystyna Pyszkova, 25 de ani, desemnata, luna trecuta, Miss World 2024, platește „prețul celebritații”. Intr-un interviu pentru portalul cehesc Super, a dezvaluit ca programul incarcat, cu zeci de intalniri și interviuri zilnice, a obligat-o sa-și intrerupa studiile.Dupa ce a fost votata cea mai frumoasa…

Flamingo in Romania! Pasarile au fost surprinse pe Lacul Techirghiol

16:05, 12.03.2024 - Pasarile Flamingo ii incanta din nou pe locuitorii din Constanța! Recent, cateva dintre frumoasele exemplare au fost suprinse pe Lacul Techirghiol. Iata ce spun specialiștii despre prezența acestor pasari in țara noastra.

George Burcea și-a revazut fetițele. Imaginea care i-a induioșat pe fanii fostului soț al Andreei Balan VIDEO

16:15, 25.02.2024 - Cu toate ca George Burcea și Andreea Balan nu mai formeaza de mult timp un cuplu, pe cei doi ii leaga fetițele pe care le au impreuna: Ella și Maya. Recent, copilele și-au revazut tatal, iar actorul a postat pe Instagram imagini cu momentul reintalnirii.

Mesajul Simonei Halep pentru fanii ei, dupa audierile de la TAS: „Coșmarul pe care il traiesc de un an și jumatate s-a terminat!”

13:15, 21.02.2024 - Jucatoarea de tenis Simona Halep, 32 de ani) a postat printr-un mesaj, pe contul de Instagram. preluat de Gazeta Sporturilor, dupa audierile la Tribunalul de Arbitraj Sportiv in cazul de dopaj, din perioada 7-9 februarie.„Coșmarul pe care il traiesc de un an și jumatate s-a terminat! Am avut șansa sa-mi…

Ce mai face și cum mai arata Sylvia Sirbu, prima soție a lui Andrei Ștefanescu. Ce a declarat despre starea ei de sanatate

16:55, 13.02.2024 - Sylvia Sirbu anunța in urma cu doi ani ca se retrage din viața publica pentru a se concentra pe problemele de sanatate. Recent, ea a revenit pe contul personal de Instagram, acolo unde a transmis un mesaj despre cum se simte. Iata ce mai face, dar și cum mai arata in prezent!

Femeia care i-ar fi desparțit pe Bianca Dragușanu și Gabi Badalau face primele declarații: „Nu fac parte din lumea asta mondena”

10:00, 06.02.2024 - Gabi Badalau și Bianca Dragușanu s-au desparțit din nou, iar omului de afaceri i-ar fi atras atenția o tanara antrenoare de fitness. Andreea Ligia, femeia despre care s-a spus ca i-a desparțit pe cei doi, a facut primele declarații despre aceasta situație.Recent, cancan.ro scria ca Gabi Badalau s-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?