Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jens Stoltenberg, la Forumul Aspen: NATO este aici și NATO este vigilentă. Ca răspuns al invaziei rusești, am dublat numărul grupurilor de luptă de la 4 la 8

Publicat:

"NATO este aici, NATO este vigilenta și NATO este gata sa apere fiecare centimetru de pamant al Alianței" - este mesajul Alianței transmis astazi de secretarul ei general , cu ocazia , care a inceput astazi, la București.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jens Stoltenberg e suparat ca țarile NATO nu furnizeaza suficiente muniții Ucrainei: „Acest lucru are consecinte pe campul de lupta”

15:50, 14.03.2024 - Tarile membre ale NATO nu furnizeaza "suficiente munitii" pentru Ucraina, iar acest lucru are "consecinte in fiecare zi pe campul de lupta", a avertizat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, citat de France Presse, scrie Agerpres.

Ce are de gand sa faca Nicusor Dan cu cele doua masini vechi abandonate intr-o parcare din Bucuresti. Denise Rifai, surprinsa de raspuns

13:50, 26.02.2024 - Actualul Primar General, Nicușor Dan, a ajuns fața-in-fața cu jurnalista Denise Rifai, in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, iar printre subiectele discutate a fost și ce are de gand sa faca Nicusor Dan cu cele doua masini vechi abandonate intr-o parcare din Bucuresti.

2 ani de razboi in Ucraina. Stoltenberg: Situatia pe campul de lupta ramane extrem de dificila, insa nu trebuie sa ne pierdem speranta

14:15, 24.02.2024 - Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg indeamna sambata Ucraina si pe aliatii acesteia, intr-un mesaj inregistrat, „sa nu-si piarda speranta”, la marcarea a doi ani de declanșarea invaziei ruse de catre presedintele rus Vladimir Putin, relateaza News.ro.

Firea sau Burduja, candidat comun PSD-PNL la București? Ce a raspuns Ciolacu

21:25, 21.02.2024 - Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, intrebat cine are cele mai mari șanse sa fie candidat la Primaria Capitalei Gabriela Firea sau Sebastian Burduja, ca șansele sunt egale, in timp ce Nicolae Ciuca a precizat ca decizia va fi luata dupa stabilirea profilului candidatului in percepția alegatorilor.

Imagini cu elicoptere rusești cautand in Marea Azov epava unuia dintre avioanele de lupta doborate de ucraineni

15:31, 19.02.2024 - Apar primele imagini cu elicoptere ale armatei ruse cautand in mare epava unuia dintre avioanele doborate azi de forțele ucrainene. Acțiunea are loc in apropiere de Mariupol, oraș ocupat de ruși, potrivit mai multor surse ucrainene.

Polonia va gazdui un centru de analiza a tacticilor militare rusești

18:45, 15.02.2024 - NATO si Ucraina urmeaza sa infiinteze impreuna, in Polonia, un centru de analiza asupra tacticilor militare ruse folosite in razboi, a anuntat joi secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg.

Reacția NATO la declarația lui Donald Trump privind incurajarea Rusiei sa atace aliații SUA. „Submineaza intreaga noastra securitate”.

18:55, 11.02.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat duminica impotriva afirmatiilor care „submineaza securitatea” Aliantei. Anterior, Donald Trump a a evocat posibilitatea de a nu mai apara statele aliate a caror contributie financiara este insuficienta.


Ce parere ai despre aceasta stire?