Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jason Derulo și Jena Frumes au dezvăluit sexul bebelușului. Modul inedit prin care le-au dat vestea apropiaților

Publicat:

nu-și mai incape in piele de fericire de cand a aflat ca va deveni tatic. Superba lui iubita este insarcinata in cateva luni, iar de curand cei doi au aflat și sexul bebelușului.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau este insarcinata din nou. Modul inedit prin care a facut anunțul: “O alta minune” FOTO

21:50, 23.03.2024 - Este fericire mare in familia indragitei cantarețe: Vladuța Lupau este insarcinata din nou! Vedeta a decis sa impartașeasca frumoasa veste cu admiratorii sai cu o fotografie emoționanta, in care apare alaturi de soț și fiu. Vladuța Lupau este insarcinata din nou Vladuța Lupau este insarcinata din nou!…

Oana Roman, marcata de suferința lui Kate Middleton. Ce a facut pentru Prințesa: “Offf”

19:30, 23.03.2024 - Catherine, Prințesa de Wales, a dezvaluit, vineri, 22 martie 2024, ca a fost diagnosticata cu cancer și se afla in „stadiile incipiente” ale tratamentului cu chimioterapie. Kate Middleton a dezvaluit ca are cancer Prințesa, cunoscuta sub numele de Kate, și-a descris diagnosticul drept un „șoc uriaș”…

Cercetatorii au descoperit ca plantele „vorbesc” și au dezvaluit și modul inedit prin care o fac: „Se avertizeaza reciproc”

23:55, 04.02.2024 - Oamenii de știința din Japonia au descoperit ca plantele comunica intre ele și au explicat și cum se intampla acest lucru. Ei cred ca ele se avertizeaza reciproc atunci cand simt ca exista un pericol in apropiere, transmite Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?