Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Izolarea ar putea fi evitată: Francezii dezvoltă teste Covid care ar putea identifica subiecții deosebit de contagioși

Publicat:

In ultimul an, mai multe echipe franceze și internaționale au realizat un studiu care demonstreaza ca prin intermediul proteinei interferon, care servește ca mesager intre celulele sistemului imunitar și blocheaza replicarea unui virus, ar putea identifica subiecții deosebit de contagioși și cei care risca sa dezvolte forme severe de Covid.

Oamenii de știința au demonstrat absența acestei proteine ​​la 20% dintre pacienții aflați la terapie intensiva din cauza unei forme severe de Covid.

Studiul a fost realizat folosind un tampon similar cu cel utilizat pentru testul SARS-CoV-2…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Profesor emerit la Universitatea din Osaka: "Pandemia a fost folosita ca pretext fals de catre OMS pentru a stimula vaccinarea tuturor”

17:00, 17.04.2024 - Profesorul Masayasu Inoue a facut o serie de declarații controversate in ceea ce privește pandemia de Covid-19. "Va mulțumesc foarte mult pentru ca mi-ati oferit aceasta oportunitate valoroasa de a-mi transmite mesajul despre incalcarea drepturilor omului in timpul COVID-19.Numele meu este Masayasu…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

22:41, 11.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Ținta „Net Zero“ poluare

12:16, 11.03.2024 - Abordarea inegalitații este vitala pentru atingerea obiectivelor referitoare la poluare și ținta „Net Zero“, potrivit unui studiu publicat in Nature Climate Change. Autorii de la Universitatea Cambridge, Marea Britanie, cred ca inegalitațile limiteaza cine poate adopta in mod realist comportamente cu…

Un german a fost vaccinat de 217 ori contra Covid-19, iar cercetatorii sunt pasionati de cazul lui

19:40, 07.03.2024 - Oamenii de stiinta de la Universitatile Friedrich-Alexander din Erlangen-Nurnberg si Erlangen au publicat un studiu in „The Lancet Infectious Diseases”. Este vorba despre cazul exceptional al unui german de 62 de ani care a primit 217 doze de vaccinuri Arn-messenger impotriva Covid-19, ceea ce ar putea…

Cum ar fi putut fi evitata pandemia de COVID-19. Greselile Chinei, care au permis virusului sa se raspandeasca in intreaga lume

09:50, 02.03.2024 - Vineri a fost publicata cartea profesorului Dali Yang, autor de renume, „Wuhan: How the Covid-19 Outbreak in China Spiraled Out of Control” (Wuhan: cum a scapat China de sub control pandemia Covid-19”), care exploreaza pandemia Covid-19 in detaliu.

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…

Sondaj: Aproape jumatate din populația țarii crede ca lucrurile merg intr-o direcție greșita

16:00, 01.02.2024 - 49.5% de moldoveni considera ca Republica Moldova se indreapta intr-o direcție greșita. Cel puțin asta arata datele unui sondaj de opinie realizat de compania iData. Totodata, potrivit aceluiaș sondaj 39.5% vad o direcție corecta, iar 11.0% sint indeciși. Studiul, realizat intre 26 și 30 ianuarie 2024,…


Ce parere ai despre aceasta stire?