Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IZBUCNIREA unui fost sportiv din SINGURA TARĂ europeană care nu e lovită de COVID - 19: Cum să oprești economia pentru o gripă

Publicat:

Belarus este una dintre tarile care au ales sa nu ia inca masuri in privinta pandemiei de coronavirus. Ieri, in Belarus s-au disputat meciuri de fotbal cu o multime de oameni pe stadioane.

(41 de ani), fost portar al FCSB, CFR Cluj si Petrolul, s-a intors in tara natala, Belarus. Hamutovski spune, intr-un interviu acordat cotidianului , ca in Belarus "viata se desfasoara normal", chiar daca pana acum au fost raportati peste 70 de bolnavi de COVID-19, conform Mediafax.

Citește și: ATENȚIONEAZA romanii care se plimba nestingheriți pe…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se mai aude de GRIPA și COVID in Cluj. Rapoartele din ultima saptamana

14:25, 04.04.2024 - Incidenta infectiilor respiratorii au avut un trend descrescator, la nivel național, fata de saptamana anterioara, atat in cazul gripei, cat și a infecțiilor provocate de noul coronavirus.

Ce mana buna a avut in Cupa Romaniei… FC Petrolul! Foști „lupi” au deschis drumul spre semifinale al singurei divizionare secunde din sferturi, Corvinul Hunedoara!

00:55, 03.04.2024 - Corvinul Hunedoara – CFR Cluj parea singurul dintre cele patru meciuri din sferturile de finala ale ediției 2023-2024 a Cupei Romaniei, la fotbal, cu mare favorit inclus. Corvinul se afla pe locul al treilea in play-off-ul Ligii a II-a, iar CFR pe aceeași poziție, din cel al SuperLigii. Bașca, oaspeții…

Meciul FCU Craiova – CFR Cluj a inceput cu un moment de reculegere in memoria lui Aleksei Navalnii. Adrian Mititelu: „Romani, bucurați-va de libertate”

08:40, 18.02.2024 - Partida de fotbal dintre FCU Craiova si CFR Cluj, disputata sambata seara, a inceput cu un moment de reculegere in memoria liderului opozitiei ruse Aleksei Navalnii, decedat intr-o inchisoare din Siberia, relateaza Gazeta Sporturilor."Alexei Navalnii, respect etern", a fost mesajul afisat pe teren de…


Ce parere ai despre aceasta stire?