Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

iUmor 2020, ediția 10. Adrian Strapazan, concurentul care a adus cele mai multe zâmbete pe fețele juraților

Publicat:

este unul dintre cei mai simpatici concurenți care au urcat pe scena "iUmor" din sezonul 9. Acesta a intrat de doua ori pe scena, insa a facut spectacol cu momentul lui senzațional.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 04.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

iUmor. George Tanase și Ionuț Rusu, show de proporții pe scena! Juriul a fost uluit: ”Diana Șoșoaca va deveni noua mascota...” / VIDEO

21:05, 31.03.2024 - Ediția din aceasta seara a inceput in forța la iUmor! George Tanase și Ionuț Rusu, doi comedianți consacrați, de altfel, au facut show pe scena! Juriul a fost uluit de glumele pe care le-au facut, inainte de campania electorala din Romania! Iata ce au spus despre politicienii Romaniei!

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

14:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

VIDEO Andreea Greuruș, din Alba, pe scena iUmor cu o lingura de lemn și un cod de bare pe ea: Numarul care le-a dat cu virgula juraților

18:51, 18.03.2024 - VIDEO Andreea Greuruș, din Alba, pe scena iUmor cu o lingura de lemn și un cod de bare pe ea: Numarul care le-a dat cu virgula juraților Andreea Greuruș, din Alba, pe scena iUmor, cu o lingura de lemn și un cod de bare pe ea: Numarul care le-a dat cu virgula juraților Andreea Greuruș, o tanara din Alba,…

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Moment emoționant pe scena emisiunii. Emi și Cuza, in pielea Stelei Popescu și a lui Alexandru Arșinel. Reacția juraților / VIDEO

22:00, 24.02.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! a adus o noua provocare pentru Emi și Cuza, asta pentru ca au avut de pregatit un moment cu totul special, dar in același timp. S-au transformat in Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Cosmin Natanticu a primit un pumn in gura de la Eliza, soția sa, cand a cerut-o in casatorie: „In loc de raspuns”

11:35, 21.02.2024 - Cosmin și Eliza Natanticu formeaza un cuplu de peste 10 ani și participa la show-ul de la Antena 1, „Power Couple Romania”. Comediantul a povestit ca soția sa i-a dat un pumn in gura atunci cand a cerut-o in casatorie.Ediția din data de 20 februarie 2024 a emisiunii „Power Couple Romania - La bine și…

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.


Ce parere ai despre aceasta stire?