Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Îți amintești de medicul care i-a îngrozit pe Cheloo și pe Bendeac, la iUmor? Oana Dumitrache își consultă pacienții, apoi face show pe scenă

Publicat:

este medicul care a reuști sa bage groaza in și in Cheloo, in timpul emisiunii iUmor! Totuși, puțini știu ca doamna doctor inlocuiește halatul cu microfonul dupa ce consulta pacienții și face show pe scena!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ela Voineag revine pe scena iUmor, in calitate de invitat special, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Ela Voineag are un standard: intotdeauna a venit la noi cu materiale foarte bine pregatite!”

13:25, 18.04.2024 - Duminica aceasta, episodul iUmor cu numarul zece o va avea ca invitat special pe scena umorului pe Ela Voineag, finalista sezonului 14, unde va face senzație cu un numar fabulos de stand-up, care i-a incantat atat pe jurați, cat și pe cei din public. Intr

Delia Matache, data pe spate de un fost prezentator TV din Romania: ‘E atat de mișto, nici nu trebuie sa spuna ceva’

10:21, 16.04.2024 - Victor Slav și-a facut apariția pe scena de la iUmor și a facut show, spre entuziasmul tuturor prezențelor feminine. Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Catalin Bordea i-au apreciat prestația de pe scena, insa Delia a fost, pur și simplu, fascinata de fostul prezentator de la meteo. Delia Matache, cucerita…

Ioana State revine pe scena iUmor, in calitate de invitat special, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Avem dovada ca exista umor!”

16:21, 12.04.2024 - Duminica aceasta, cel de-al noualea episod iUmor o va avea ca invitat special pe Ioana State, care deschide ediția in stilul caracteristic, starnind aplauzele tuturor: „Abia așteptam sa revin la voi, m-am pregatit pentru seara asta, m-am machiat frumos, n

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Andreas Petrescu, moment excepțional pe scena iUmor, chiar de ziua lui Cheloo

14:55, 21.03.2024 - Cel de-al șaselea episod al noului sezon iUmor - Alege comedia, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, numere inedite de umor și invitați unul și unul.

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Vladyslav Kryvonogov și Alona Prasolova au lasat publicul masca. Cheloo: „Apreciez munca”

20:26, 03.03.2024 - „Imi plac lucrurile extraordinare. Magia extraordinara”, marturisește Vlad Magicianul inainte de a urca pe scena iUmor. „Nu doar cu mainile, și cu gura, cu diferite parți ale corpului.”

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. DUO FORZA a incins spiritele pe scena iUmor. Cheloo: „Nu m-a deranjat nimic!”

23:20, 18.02.2024 - S-a dat startul campaniei electorale. In sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! In fiecare duminica, de la 21:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY. Fiecare vot conteaza!

Mihai Bendeac, foc și para dupa ce a plecat de la iUmor: „Se pot spune multe despre Cheloo dar nu ca ar fi un idiot”

15:50, 05.02.2024 - A fost jurat la emisiunea iUmor timp de 13 sezoane petrecute alaturi de Delia Matache și Cheloo. Mihai Bendeac (40 de ani) a plecat in 2022 de la Antena 1 și a intrerupt atunci colaborarea cu postul de televiziune. S-a scris ca a fost o „desparțire” cu scandal și ca actorul a plecat de la iUmor pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?