Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Îți amintești de Amalia Bellantoni, Sicilianca de la „Chefi la cuțite”? Ce face azi fosta concurentă

Publicat:

In sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 am putut s-o revedem pe celebra , cunoscuta și ca Sicilianca! Cum arata și ce mai face azi fosta concurenta din sezonul anterior al celui mai indragit show culinar?

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este Iulia Maria Creanga de la Chefi la cuțite. A fost prima concurenta jurizata din sezonul 13 / FOTO

08:35, 19.04.2024 - Probabil și tu ești curios sa afli toate detaliile despre concurenții din acest sezon de la Chefi la cuțite, motiv pentru care noi iți vom spune ceva despre fiecare. Iata cine este Iulia Maria Creanga, dar și cu ce se ocupa! A fost prima concurenta jurizata din sezonul 13.

Cine e Mario Madalin Dumitru, tanarul care a luat cuțitul de aur al lui chef Alexandru Sautner din sezonul 13 Chefi la cuțite. Tanarul se afla in domeniul culinar de 15 ani / FOTO

08:25, 02.04.2024 - In urma cu o seara, un concurent i-a dat pe spate pe jurații din sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite. Dupa ce a gatit pentru cei patru chefi bucatari ai show-ului culinar de la Antena 1, tanarul a primit cuțitul de aur chiar din partea lui chef Alexandru Sautner. Iata cine este Mario Madalin Dumitru…

Incepe sezonul 13 Chefi la cuțite. Tot ce trebuie sa știi despre noii jurați

11:35, 18.03.2024 - Vești nemaipomenite pentru fanii emisiuni de gatit "Chefi la cuțite"! Incepe sezonul 13 al show-lui culinar de la Antena 1. Noul sezon aduce și noi jurați. Iata cine sunt Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia!

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

Scarlatescu, despre Antena 1: „Nu ne-a dat banii pe Sezonul 12”. Trustul spune ca fostul jurat are de plata

17:30, 12.03.2024 - Dupa ce a foștii jurați de la Chefi la Cuțite au dat in judecata Antena 1, Catalin Scarlatescu a declarat ca postul de televiziune nu le-a platit salariile pentru sezonul 12. Antena 1 explica insa ca si-a indeplinit obligatiile fața de chef.

Ce s-a intamplat in primele zile de filmare pentru Chefi la cuțite sezonul 13! Ce a dezvaluit Chef Alexandru Sautner

12:35, 06.03.2024 - Cel mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.

Elena Matei abia așteapta sa iși cunoasca bebelușul! Fosta concurenta de la Chefi la cuțite e insarcinata in 5 luni: "Imposibil de descris..." / FOTO

16:31, 29.01.2024 - In ziua de Craciun, anul trecut, Elena Matei anunța ca e insarciata prin intermediul rețelelor de socialziare. Astazi, fosta concurenta de la Chefi la cuțite le-a marturisit fanilor ei ca abia așteapta sa iși țina bebelușul in brațe.

Alina de la Mireasa, sezonul 5, noi imagini cu bebelușul ei. Cat de mult seamana micuțul baiețel cu fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:51, 24.01.2024 - Alina de la Mireasa, sezonul 5, radiaza de fericire de cand a devenit mamaia. Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat noi imagini cu bebelușul ei. Iata cat de mult seamana micuțul baiețel cu tanara mamica!


Ce parere ai despre aceasta stire?