Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irina Shayk- la trei saptamani de la nastre a pozat in bikini, iar la doua luni e zeita covorului rosu la Cannes

Publicat:

Modelul a aratat fabulos pe covorul rosu la premiera filmului Hiraki, care a avut loc in cadrul Festivalului de la Cannes. Superba satena a impresionat intr-o rochie decoltata si cu slit adanc.

Modelul in varsta de 31 de ani si logodnicul ei, sunt impreuna din 2015. Cei doi au fost foarte discreti in privinta sarcinii, dar n-au dat nici detalii din viata lor intima. Cei doi si-au botezat fetita Lea de Seine.
 

Imagini AICI

Citeste articolul mai departe pe mtv.ro…  

Sursa articol: mtv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sebastian Stan, in rolul lui Donald Trump intr-un film selectat in competitia Festivalului de la Cannes

20:25, 11.04.2024 - Primele imagini cu actorul de origine romana Sebastian Stan, care interpreteaza o versiune mai tanara a lui Donald Trump, inainte ca acesta sa devina un star de televiziune si presedinte al Statelor Unite, au fost dezvaluite in trailerul filmului biografic "The Apprentice".

Filme regizate de Coppola, Audiard, Cronenberg si Sorrentino, in selectia oficiala de la Cannes 2024

19:05, 11.04.2024 - Filme regizate de cineasti de marca, precum Francis Ford Coppola, Jacques Audiard, David Cronenberg, Yorgos Lanthimos, Paul Schrader, Kirill Serebrennikov, Andrea Arnold si Paolo Sorrentino, se regasesc printre cele incluse in selectia oficiala din acest an a Festivalului de la Cannes, informeaza indiewire.com.

Primul episod din saga lui Kevin Costner despre Vestul american, in avanpremiera la Cannes VIDEO

12:01, 09.04.2024 - Kevin Costner va prezenta in avanpremiera mondiala, in afara competitiei, la cea de-a 77-a editie a Festivalului de Film de la Cannes (14-25 mai) primul episod din „Horizon: An American Saga".

Comedia 'Le Deuxieme acte', de Quentin Dupieux, va deschide cea de-a 77-a editie a Festivalului de Film de la Cannes

10:00, 04.04.2024 - Noua comedie a lui Quenti Dupieux, "Le Deuxieme acte", va deschide cea de-a 77-a editie a Festivalului de Film de la Cannes in 14 mai. Filmul, in care joaca Lea Seydoux, Vincent Lindon, Louis Garrel si Raphael Quenard, va fi prezentat in afara competitiei. Pelicula va fi lansata in toate cinematografele…

iPhone 16 Pro și iPhone 16 „standard” in noi imagini 3D. Apar doua butoane noi și alte schimbari importante

12:41, 11.03.2024 - Suntem in luna martie, ceea ce inseamna ca Apple se apropie rapid de un design final pentru modelele din gama iPhone 16 Pro. De obicei, in primavara compania stabilește clar configurația hardware și design-ul, urmand ca in urmatoarele luni sa comande componentele necesare pentru asamblarea lor de la…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.


Ce parere ai despre aceasta stire?