Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irina Rimes, operată de URGENȚĂ în noaptea de Revelion

Publicat:

Cantareața Irina Rimes a incheiat anul 2019 pe patul de spital. Artista a fost operata dupa ce a facut o hemoragie interna. Se pare ca artista deja se simte mai bine și va fi externata in curand.

Citește și:  a EXPLODAT, in plina ședința a MAI: a CONCEDIAT pe loc un șef din Poliție

Anunțul a fost facut de vedeta prin intermediul rețelei de socializare Instagram, acolo unde a postat mai multe filmulețe prin care iși anunța fanii ca nu iși mai poate onora programul de .

Irina Rimes a ajuns la spital inainte de Revelion. Artista și-a anunțat fanii pe Facebook

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de infecție: ”Toata noaptea am...”

10:31, 03.04.2024 - Alerta in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de intoxicație. Nu se știe de la ce a pornit totul, insa parinții sunt panicați și ingrojorați pentru santatea copiilor. Mai mulți profesori au aceleași simptome și nevoie de ingrijiri medicale.

Medicul Dan Grigorescu vrea un mandat de consilier local, la Brașov, ca independent

12:30, 27.03.2024 - Campania lasata de Doru Dima la „Culisele Zilei cu Sebatian Dan” iși face efectele. „Brașovul, liber de politicieni!”. Reputatul medic Dan Grigorescu a anunțat ca dorește sa candideze, independent, pentru un mandat de consilier local la Brașov? De ce? Ca sa lupte din interiorul sistemului pentru Noul…

Anamaria Prodan, primele declarații dupa ce s-a zis ca Ronald Gavril a cerut-o in casatorie: „Pregatim totul ca la carte de data asta”

12:10, 12.03.2024 - Anamaria Prodan a avut o prima reacție dupa ce pe rețelele de socializare circula zvonul ca Ronald Gavril a cerut-o in casatorie. Vedeta recunoaște doar ca e fericita alaturi de iubitul ei, de celebrul jucator de box. De mai multe luni de zile, Anamaria Prodan traiește o poveste de iubire alaturi de…

Cristina Spatar, de urgența la spital. Cum s-a recuperat vedeta dupa infecția la ochi: „Ma trezeam noaptea de durere...

17:05, 09.03.2024 - Cristina Spatar a trecut prin clipe cumplite, dupa ce s-a trezit ca a facut o infecție la ochi. Vedeta a ajuns de urgența la spital și abia dupa o lunga perioada de tratament, a putut spune ca s-a vindecat.

Culița Sterp a ajuns, de urgența, la spital. Ce se intampla cu manelistul?

19:50, 27.02.2024 - Interpretul de muzica de petrecere și-a ingrijorat urmaritorii de pe Instagram, dupa ce a postat o fotografie de pe patul de spital, cu o perfuzie in mana.Culița Sterp a precizat ca se confrunta cu o febra destul de mare, de mai bine de doua zile, motiv pentru care a luat decizia de a merge la spital,…

„Va scriu de la Urgența”. Mellina, postarea cu care și-a ingrijorat fanii! Ce se intampla cu artista / FOTO

08:50, 25.01.2024 - Mellina și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe rețelele sociale. Cunoscuta cantareața a ajuns, de urgența, la spital. Iata cu ce probleme se confrunta artista și ce mesaj a transmis, in urma cu puțin timp, pe Instagram!


Ce parere ai despre aceasta stire?