Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irina Rimes, moment stânjenitor pe stradă. Ce a pățit artista și cum a fost surprinsă în mijlocul zilei /PAPARAZZI

Publicat:

Este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țara, și are sute de mii de fani. Piesele ei sunt fredonate de mii de persoane, și reușește sa atraga atenția la fiecare apariție. a fost surprinsa de catre paparazzii de la Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țara, in plina zi, intr-un moment stanjenitor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scene dramatice pe o strada din municipiul Deva. Un polițist a salvat viața unui localnic in ultimul moment

14:50, 22.03.2024 - Un polițist din Hunedoara a reușit sa salveze viața unui devean, care s-a prabușit pe o strada din municipiul Deva. Agentul de poliție l-a readus in simțiri, dupa ce i-a aplicat manevrele de resuscitare.

A lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Narcisa Balaban, mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța, surprinsa in ipostaze rare / PAPARAZZI

23:45, 16.03.2024 - A incercat sa treaca neobservata, dar fara succes. Narcisa Balaban a lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins-o in ipostaze rare pe mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța.

Cel mai rau și cel mai bun moment al zilei - Descoperirea oamenilor de știința

20:26, 15.03.2024 - Oamenii de știința au descoperit ca ora 5 dimineața este oficial cel mai rau moment al zilei, in funcție de starea de spirit, de ritmul circadian și de alți factori, potrivit unui nou studiu publicat in „PLOS Digital Health Journal”, noteaza Mediafax. Studiul a folosit datele stranse de la 2.602…

(video) Irina Rimes, surpriza de proporții pentru o tanara care ii canta piesele in strada: Ce a facut artista

10:00, 11.03.2024 - Moment emoționant pentru o tanara, care canta in centrul Chișinaului, la chitara, piesele Irinei Rimes. Artista, care trecea pe alaturi in acel moment, s-a oprit și a cantat cu fata una dintre cele mai indragite piese ale sale, scrie SHOK.md.

Ce alimente combat oboseala și iți dau energie. Le poți consuma in orice moment al zilei

21:15, 07.03.2024 - Toata lumea se confrunta cu oboseala in timpul unei zile. Daca nu poți sa tragi un pui de somn, poți apela la cateva alimente delicioase care iți vor oferi energie, pentru a duce activitațile la bun sfarșit. Le poți include in dieta ta zilnica și vei avea rezultate foarte bune.

Ghicitoarea zilei: „Cate luni pe an au 28 de zile?”. Nu mulți știu raspunsul

10:25, 23.01.2024 - Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit ghicitoarea zilei, dar și alte ghicitori pe care sa le impartașești cu cei mai dragi oameni din viața ta. Nu mulți știu raspunsul.

Testul de atenție al zilei. Gasește cuvantul greșit in doar 5 secunde / FOTO

12:10, 06.01.2024 - Este weekend, iar redacția SpyNews.ro iți pune la dispoziție, și astazi, un test simplu de atenție pe care trebuie sa il rezolvi cu maxima seriozitate. Este momentul oportun pentru a-ți evalua nivelul de concentrare asupra detaliilor ce se gasesc intr-o fotografie. In acest moment iți poți pune chiar…

Lebada eleganta surprinsa la plimbare pe strada in vestul țarii

15:45, 02.01.2024 - O imagine, devenita virala, a strans sute de aprecieri și a generat zeci de comentarii pe Facebook Intr-o scena neobișnuita și plina de grație, o lebada a fost surprinsa intr-o fotografie uluitoare in timp ce se plimba cu eleganța prin centrul orașului Arad in prima zi a anului. Lebada a devenit o atracție…


Ce parere ai despre aceasta stire?