Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irina Mohora, primele declarații despre a doua sarcină. Cine se bucură mai mult ca ea de viitorul bebeluș

Publicat:

Pentru fanii serialelor difuzate de Atena 1, nu mai este o necunoscuta. Tanara actrița este cunoscuta publicului larg din serialul ””. Ajunsa la 36 de ani actrița are o familie fericita, și un baiețel superb, Zian. Fanii actriței se vor bucura sa auda noua veste pe care le-a pregatit-o. Irina […] The post , primele declarații despre a doua sarcina. Cine se bucura mai mult ca ea de viitorul bebeluș appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Romania și-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2026. Primele declarații ale selecționerului George Buricea

20:55, 21.03.2024 - Nationala de handbal masculin a Romaniei se va lupta pentru calificarea la Campionatul European din 2026 cu Portugalia, Polonia si Israel, in urma tragerii la sorți de astazi. Romania a fost repartizata in Grupa a 8-a a preliminariilor EHF EURO 2026, in urma traegrii la sorti efectuata, joi, la Copenhaga.…

Tatal celor trei copii morți in incendiul din Bologna a facut primele declarații! Fostul soț al Ștefaniei este in șoc: ”Trebuia sa ii...”

12:50, 18.03.2024 - Tatal copiilor morți din Bologna a rupt tacerea! Barbatul este devastat de durere și trece prin momente cumplite de cand a aflat de tragedie. Acesta nu mai locuia cu mama copiilor lui, ci a aflat ca Ștefania și micuții au murit la puțin timp de la tragedie. Barbatul a facut primele declarații.

EXCLUSIV. Minodora a fost operata in urma cu doar cateva zile! Vedeta a trecut prin momente delicate. Primele declarații ale cantareței: ”Cea mai grea intervenție. Am intrat și in depresie”

22:55, 20.02.2024 - Minodora a ajuns pe mainile medicilor in urma cu doar cateva zile, iar cantareața a stat timp de patru ore in operație. Artista vorbește pentru prima data, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre problemele cu care s-a confruntat și numește intervenția ca fiind cea mai grea de pana acum. Ce s-a intamplat…

(video) Ion Ceban, primele declarații dupa consultarile de la Președinție: Despre ce a discutat cu Maia Sandu

17:30, 08.02.2024 - Primarul capitalei, liderul MAN, Ion Ceban, a venit cu primele declarații dupa consultarile de la Președinție, cu privire la organizarea unui referendum pe integrarea R. Moldova in UE. Acesta afirma ca „Partidul MAN susține acest proces, doar ca acțiunile pe care le intreprinde astazi partidul de la…

Gabi Badalau, primele declarații dupa ce s-a zvonit ca ar fi facut o noua cucerire: o colega de sala cu Andreea Ligia. Cum a comentat speculațiile despre presupusa sarcina a tinerei / VIDEO

12:05, 08.02.2024 - Gabi Badalau a fost, de curand, implicat intr-un triunghi amoros, dupa ce s-a spus ca ar avea o relație cu o antrenoare de fitness, pe nume Andreea Ligia. Situația pare ca s-a complicat, dupa ce au aparut informații in presa potrivit carora omul de afaceri i-ar fi facut curte unei alte antrenoare.

Xtra Night Show. Presupusa iubita a lui Catalin Bordea, primele declarații dupa ce s-a zvonit ca ar fi impreuna. Adevarul despre ce se intampla intre cei doi: „Este mai mult decat arata la televizor”

23:55, 01.02.2024 - Dupa ce, in urma cu o luna s-a zvonit ca ar fi mai mult intre ei decat o simpla prietenie, Olga Barcari a decis sa faca lumina cu privire la acest aspect. Cei doi se cunosc, iar ea recunoaște ca sunt apropiați, dar ca nu au ajuns in punctul in care sa formeze un cuplu.

Primele declarații ale Tinei Drip dupa ce a pierdut sarcina! Bruneta a luat o decizie radicala in urma momentului de cumpana

23:30, 29.01.2024 - Tina Drip a vorbit in exclusivitate pentru Spynews.ro despre problemele cu care s-a confruntat la finalul anului trecut. Ce spune bruneta despre pierderea sarcinii, dar și despre decizia pe care a luat-o. Ce i-au spus medicii.


Ce parere ai despre aceasta stire?