Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irina Fodor, clipe de panică încă din primele momente în America Express. Ce a pățit, imediat după ce a ajuns

Publicat:

a trecut printr-o sperietura de zile mari inca din primele zile in . Prezentatoarea reality show-ului a dezvaluit in mediul online ca nu a avut o primire „prea draguța” in Columbia.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tina Duceac, clipe de panica intr-un metrou din București. Ce a pațit frumoasa actrița din Lia, de fața cu toata lumea

14:50, 22.04.2024 - Tina Duceac, tanara actrița din Lia - Soția soțului meu, a fost protagonista unui moment ingrijorator la metrou. Frumoasa vedeta a povestit tot ce s-a intamplat pe rețelele sociale si a marturisit ca acesta este motivul pentru care sa mearga singura cu mijloacele de transport in comun.

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Irina Fodor a facut anunțul ce a starnit panica printre jurați. Ce a pațit chef Ștefan Popescu

21:10, 09.04.2024 - Irina Fodor a facut anunțul ce a starnit panica printre jurați in ediția 10 din sezonul 13 Chefi la cuțite. Chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner, chef Richard Abou Zaki și chef Orlando Zaharia au primit o provocare uriașa din partea prezentatoarei TV.

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Clipe de panica in bucatarie! Greșeala facuta de Orlando Zaharia: „Am zis ca leșin” / VIDEO

22:46, 18.03.2024 - Primul joc de amuleta nu a fost ușor pentru noii jurați de la Chefi la cuțite. Au fost momente de panica in bucatarie. Ce greșeala a facut Orlando Zaharia. Le-a cerut colegilor sai sa il lase in pace pentru cateva momente.

Panica la Universitatea București! Pompierii au ajuns imediat la fața locului. Avem primele imagini / FOTO

16:40, 08.03.2024 - Sunt momente de panica, in acest moment, la Universitatea București! Un incendiu a izbucnit chiar la o cunoscuta facultate din București. Pompierii au ajuns imediat la fața locului. Iata primele imagini!

Irina Fodor, primele imagini de la filmarile Asia Express sezonul 7 . Cum a fost surprinsa prezentatoarea TV

16:30, 05.03.2024 - Irina Fodor a postat primele imagini de la filmarile Asia Express sezonul 7. Prezentatoarea TV așteapta debutul cursei, la care noua echipe de vedete se intrec pentru marele premiu in valoare de 30.000 de euro.

Clipe de panica in Harghita! Un barbat a fost atacat de un urs, in timpul unei drumeții. In ce stare se afla

12:16, 19.02.2024 - Momente de panica in Harghita! Un barbat, in varsta de 38 de ani, a fost atacat de un urs, in timp ce se afla in drumeție. In ce stare stare se afla romanul, dupa ce a ajuns de urgența pe mainile medicilor.

Vedeta din Romania, momente de panica dupa ce s-a urcat intr-un taxi. Ce a pațit: ”Nu mi se pare normal așa ceva”

00:35, 09.02.2024 - O vedeta din Romania a trecut prin momente de panica dupa ce s-a urcat intr-un taxi gestionat de o firma de ridesharing. Șoferul a devenit agasant dupa ce a fost rugat sa dea sonorul de la radio mai incet, apoi ce a urmat a fost neașteptat. Tanara a depus o sesizare impotriva barbatului.


Ce parere ai despre aceasta stire?