Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irina Deaconescu, mărturisiri emoționante despre familie. Ce s-a întâmplat cu tatăl influenceriței: „Multă lume nu știe...”

Publicat:

este activa in mediul online și impartașește cu fanii momentele importante din viața sa. In urma cu o zi, influencerița a organizat o sesiune de intrebari și raspunsuri, iar printre curiozitațile celor care o urmaresc pe Instagram s-a numarat și una legata de tatal sau.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maluma, fotografii emoționante cu fetița lui. Artistul este un tatic mandru: „Ce-mi dai tu...” / FOTO

11:35, 22.04.2024 - Maluma a publicat pe rețelele de socializare cateva fotografii emoționante cu fetița lui. Artistul este un tatic mandru și radiaza de fericire in preajma micuței lui. Iata ce a postat celebrul cantareț pe pagina de Instagram!

Anunțul Irinei Fodor de la filmarile Asia Express - Drumul Zeilor. Ce s-a intamplat cand echipele au ajuns in Indonezia

17:11, 14.04.2024 - Irina Fodor a facut un anunț despre competiția din Asia Express - Drumul Zeilor, chiar pe contul sau de Instagram. Se pare ca prezentatoarea TV, echipa de producție și perechile de vedete s-au confruntat cu o situație neașteptata in Indonezia.

Star Matinal. Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, marturisiri emoționante: „Am avut multe momente...” / VIDEO

10:10, 11.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, a facut marturisiri emoționante. Iata ce a declarat el pentru emisiune!

Zi mare pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril! Intrega familie a boxerului le-a fost alaturi la Bacau | Imagini emoționante

13:55, 01.03.2024 - Iubitul Anamariei Prodan a fost declarat cetațean de onoare al municipiului Bacau! Pugilistul a primit distincția in urma cu cateva zile, iar impresara și familia acestuia i-au fost alaturi in momentul special. Iata imaginile emoționante cu cei doi indragostiți!

Connect-R și tatal sau, surprinși in ipostaze emoționante. Cum arata tatal artistului și ce voce are barbatul

20:20, 25.02.2024 - Connect-R a demonstrat de fiecare data cand a avut ocazia cat de mult iși iubește tatal și cat de mult iși dorește sa il vada cu zambetul pe buze. Iata cum au fost surprinși cei doi impreuna pe pagina artistului de Instagram chiar de ziua celui care i-a dat viața.

Vladuța Lupau, marturisiri dureroase despre sarcinile pierdute. Clujeanca a trecut printr-un calvar: „Te intrebi de ce ți s-a intamplat ție”

15:20, 11.02.2024 - Vladuța Lupau, in varsta de 32 de ani, este o femeie implinita din toate punctele de vedere. Pe plan profesional, clujeanca este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țara, bucurandu-se de un succes considerabil. Atunci cand vine vorba de viața personala, Vladuța traiește o frumoasa…

Un barbat din Alba s-a ales cu doua dosare penale, dupa un conflict in familie. Ce s-a intamplat

13:45, 06.02.2024 - Un barbat din Alba s-a ales cu doua dosare penale, dupa un conflict in familie. Ce s-a intamplat Un barbat din Alba s-a ales cu doua dosare penale, dupa un conflict in familie. Intai și-ar fi lovit și amenințat soția, apoi nu a respectat ordinul de protecție și a distrus ușa locuinței. Potrivit IPJ…


Ce parere ai despre aceasta stire?