Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irina de la Mireasa, în lacrimi după ce a fost acuzată că intervine în cuplul Maria - Antonio. Replica concurentei: „Nu sunt atrasă” / VIDEO

Publicat:

Maria de la Mireasa a acuzat-o pe Irina ca a intervenit intre ea și Antonio. Cu toate ca nu a spus cu subiect și predicat ca este deranjata de faptul ca este in prejma iubitului ei mai mereu, Irina se simte pusa la zid de Maria.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Laura, in lacrimi! Concurenta este dezamagita pentru ca nu și-a gasit un partener in emisiune: „Vreau sa vina un baiat care sa...” / VIDEO

00:00, 24.04.2024 - Laura nu s-a mai putut abține și a izbucnit in lacrimi! Conurenta a dezvaluit ca este dezamagita din cauza faptului ca nu și-a gasit un partener in cadrul emisiunii. Ce a marturisit tanara in ediția de astazi, pe Antena Stars.

Mireasa - Capriciile Iubirii. Ștefan i-a marturisit Mariei ca a fost amant! Concurenta a aflat informații incediare: ”Nu ești deloc ceea ce pari” / VIDEO

20:36, 17.04.2024 - A inceput șirul marturirilor la Mireasa! Ștefan a luat-o prin surprindere pe Maria, cand i-a dezvaluit ca a avut o relație de iubire, dar in care a fost amant. Concurenta a aflat informații incediare despre el, pentru care i-a cerut, insa, explicații!

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa desparțirea de Maria

16:16, 01.04.2024 - Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competiție de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea și-a aratat interesul pentru Antonia.

Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio, escapada la munte alaturi de Amir. Susținatorii au observat un detaliu care i-a pus pe ganduri

18:25, 17.02.2024 - Maria și Antonio, foștii caștigatori ai sezonului 7 Mireasa, au plecat la munte, alaturi de Amir, fiul tinerei. Soții Anghel au publicat pe rețelele sociale imagini superbe. Una dintre ele i-a pus pe ganduri pe susținatorii lor.

Mireasa. Maria a izbucnit in lacrimi, dupa ce Iuliana a fost sunata de mama ei. Ce a emoționat-o atat de mult pe concurenta. ”Ține foarte mult la...” / VIDEO

20:20, 31.01.2024 - Ediția din aceasta seara a emisiunii Mireasa a inceput cu un moment emoționant. Iuliana a fost sunata de mama ei, iar discuția dintre cele doua a emoționat-o profund pe Maria. De ziua ei de naștere, concurenta a izbucnit in lacrimi și abia a mai reușit sa vorbeasca. Gabriela Cristea i-a pregatit o surpriza!

Mireasa sezonul 9, 29 ianuarie 2024. Cine e Maria și ce poveste de viața are. Trebuia sa se casatoreasca in vara anului 2024

16:15, 29.01.2024 - Maria a dat mai multe detalii despre viața sa. Tanara a povestit ca nu a fost crescuta de mama biologica, ci de soția tatalui sau, pe care o iubește nespus și pe care o considera ”mama”

Mireasa, sezon 9. Conflict in direct intre Maria și Cristian, dupa task-ul alinierii: „Ar trebui sa-ți masori cuvintele”

12:10, 27.01.2024 - Task-ul alinierii din sezonul 9 Mireasa nu a ramas fara discuții și reacții. Delia a explicat gestul de a nu accepta sa-l ia de mana pe Dediș, iar Cristian și-a spus parerea despre absența unei fete care sa-și doreasca un date cu el. Replica lui Cristian a starnit o reacție acida din partea Mariei.


Ce parere ai despre aceasta stire?