Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ireal cum a apărut Dani la Neatza. A primit pedeapsă dură de la Gabriela Prisăcariu după ce a făcut o glumă despre gravide

Publicat:

Dani i-a uimit azi pe colegii sai de platou. Acesta a venit azi la emisiunea Neatza cu Razvan și Dani, purtand o burta imensa. El a declarat ca a fost ”pedepsit” de soția sa, gravida in noua luni, , sa poarte și el o greutate, ca sa vada ce inseamna sa fii gravida, dupa […] The post Ireal cum a aparut Dani la Neatza. A primit pedeapsa dura de la dupa ce a facut o gluma despre gravide appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Am primit o cerere de la...” / VIDEO

10:00, 29.03.2024 - O noua zi, o alta gluma spusa de Ramona Olaru in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. Ca de fiecare data, asistenta TV a reușit sa ii faca sa rada pe colegii ei. Iata ce banc a spus vedeta in aceasta dimineața.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, bancul zilei. Gluma cu care asistenta TV și-a facut colegii sa rada: „Maine daca nu ajung...” / VIDEO

08:35, 28.03.2024 - Și in aceasta dimineața, așa cum ne-a obișnuit, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce gluma buna a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei despre Ziua Indragostiților: ”Este pentru fetele…” / VIDEO

09:30, 05.02.2024 - Ramona Olaru a inceput saptamana cu multa energie, dar și cu o gluma pe masura. Asistenta TV a starnit rasul tuturor, dupa ce a spus o gluma despre Ziua Indragostiților, care se apropie cu pași repezi. Colegii de platou ai Ramonei Olaru au fost amuzați de bancul ei, luni dimineața!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre Valentine's Day. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Dragostea e...”

08:55, 31.01.2024 - Ramona Olaru a spus o gluma despre Valentine's Day. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani i-a amuzat pe colegii ei de breasla cu acest banc pe care l-a spus in emisiune. Iata ce declarație a facut vedeta!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și-a surprins colegii cu gluma zilei: ”Mi-am cumparat cartea...” / VIDEO

08:30, 25.01.2024 - Așa cum se intampla in fiecare dimineața, Ramona Olaru a venit la Neatza cu Razvan și Dani pregatita sa iși incarce colegii și telespectatorii cu energie și o stare buna de spirit. Astfel a ales o gluma cu care i-a surprins pe toți și a starnit hohote de ras!


Ce parere ai despre aceasta stire?