Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iraelul a atacat, cu aviația, obiective militare din Gaza: Palestinienii au replicat cu rachete artizanale - VIDEO

Publicat:

Aviatia israeliana a lovit la primele ore ale zilei de sambata mai multe obiective militare din Gaza, ca reactie la un atac cu grenade asupra soldatilor israelieni, transmite DPA. Deocamdata nu exista informatii despre eventuale victime.

Trei atacuri succesive ale unor avioane si drone israeliene au fost lansate asupra unor pozitii ale Hamas, au relatat presa locala si surse din domeniul securitatii. In acelasi timp, din Gaza au fost lansate spre sudul Israelului trei rachete artizanale, scrie agerpres.ro.

Citește și: O noua alerta data in Romania! Lidl retrage aceste produse de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul lanseaza o ofensiva diplomatica dupa ce a atacat Israelul cu zeci de drone și rachete

12:55, 15.04.2024 - Iranul a lansat sambata rachete si drone asupra Israelului. Dupa acest atac, Iranul a lansat o ofensiva diplomatica, purtand discutii cu cel putin noua tari carora le-a transmis ca obiectivul Teheranului era de descurajare si ca republica islamica va raspunde unor noi agresiuni israeliene, potrivit…

Franța a interceptat rachete lansate de Iran asupra Israelului, anunța Macron: „La cererea Iordaniei”

12:30, 15.04.2024 - Președintele Emmanuel Macron a confirmat luni ca Franța a interceptat rachete și drone iraniene, care au vizat Israelul in noaptea de sambata spre duminica, la „cererea Iordaniei”, scrie Politico.

„Și-a atins obiectivele militare”. Hezbollah felicita Iranul pentru primul sau atac direct impotriva Israelului

11:15, 15.04.2024 - Miscarea islamista libaneza Hezbollah a felicitat Iranul pentru atacul direct fara precedent efectuat sambata seara impotriva Israelului, relateaza France-Presse, potrivit news.ro.Hezbollah saluta decizia „Teheranului de a raspunde ferm atacului sionist impotriva Consulatului Iranului la Damasc”, a…

Iranul a atacat Israelul cu sute de drone și rachete. Peste 300 de drone au fost lansate.

09:10, 14.04.2024 - Iranul a lansat sambata noaptea un atac major „fara precedent” asupra Israelului, lansand peste 300 de drone, rachete de croaziera și rachete balistice. Aproape toate proiectilele care au vizat Israelul au fost doborate.

Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu, primele reacții dupa ce Iranul a atacat Israelul

08:55, 14.04.2024 - Iranul a atacat Israelul in urma cu doar cateva ore. Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu au oferit primele reacții in acest sens. In ambele mesaje, atat Klaus Iohannis cat și Marcel Ciolacu au transmis solidaritatea Romaniei pentru Israel și condamna atacul Iranului. Președintele Klaus Iohannis a postat…

Israel e atacat din toate parțile! Liban trage cu rachete, se așteapta și implicarea rebelilor Houthi din Yemen / Video

00:50, 14.04.2024 - Israel e atacat din toate parțile! Liban trage cu rachete, se așteapta și implicarea rebelilor Houthi din YemenSirenele suna in comunitatea Snir, din nordul Israelului, pe fondul unui atac cu rachete din Liban.

Razboi in Gaza, ziua 121. Armata israeliana a atacat complexul unui lider Hamas. Avertisment ONU in privinta copiilor

11:25, 04.02.2024 - Armata israeliana a facut un raid intr-un complex din Gaza al unui lider Hamas. Mai mulți luptatori Hamas au fost uciși, iar in interior au fost gasite arme și echipamente. Un „raid țintit” a fost efectuat intr-un complex folosit de un comandant al Hamas, au declarat reprezentanții Forțelor de Aparare…

Hamas a lansat un baraj de rachete impotriva orașului Tel Aviv

19:50, 29.01.2024 - Organizața islamista palestiniana Hamas a lansat luni un baraj de rachete asupra Tel Avivului si oraselor din apropiere, etaland o putere de foc cu rachete cu raza lunga de actiune dupa saptamani de relativa liniste in centrul Israelului.


Ce parere ai despre aceasta stire?