Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ionel Palăr solicită PSD să înceteze răspândirea de informații mincinoase.”Este cea mai mizerabilă campanie dusă în ultimii 30 de ani”

Publicat:

, candidatul alianței PNL – USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Bacau, a cerut, din nou, celor de la PSD Bacau sa inceteze raspandirea de informații mincinoase și de calomnii.  a solicitat o confruntare de idei... Clic pe titlu pentru a citi tot articolul.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldebacau.ro…  

Sursa articol: ziaruldebacau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandalul puiului vopsit miroase a campanie electorala? „Trebuie sa fim atenți ce informații lansam in spațiul public"

16:05, 28.03.2024 - Scandalul puilor vopsiți ca sa para mai "naturali" a fost lansat in spațiul public de șeful Protecției Consumatorului, Horia Constantinescu. Intamplator sau nu, la o zi dupa ce a generat dezbaterea, acesta a anunțat ca va demisiona din funcție pentru a candida la Primaria Constanța din partea PSD.

O noua campanie de mesaje false transmise in numele ANAF. Nu dati informatii despre facturile emise!

10:30, 21.03.2024 - Agentia Nationala de Administrare Fiscala avertizeaza din nou asupra campaniilor de mesaje false transmise in numele sau, prin care contribuabililor le sunt solicitate informatii privind facturile emise in sistemul e-Factura pentru societatile pe care le administreaza sau la care lucreaza. Mesajele…

N-au „prins” o candidatura la Primaria Capitalei, dar s-au ales cu o propunere! Firea și Burduja, șefi de campanie pentru Cirstoiu!

13:55, 19.03.2024 - Informații de ultim moment apar pe fondul discuțiilor avute marți, la Palatul Victoria, de catre liderii Coaliției, in legatura cu propunerea de candidat PSD-PNL pentru Primaria Capitalei. La ședința de la sediul Guvernului a participat și medicul Catalin Cirstoiu, despre care s-a aflat ca va fi propus…

Donald Trump a lansat o campanie acoperita in 2019 impotriva Chinei

17:35, 14.03.2024 - Donald Trump a autorizat in 2019, la doi ani de la preluarea mandatului de presedinte al SUA, Agentia Centrala de Informatii (CIA) sa lanseze o campanie clandestina pe retelele sociale din China ce viza sa intoarca opinia publica din China impotriva guvernului, au dezvaluit in exclusivitate pentru Reuters…

„Maidan-3“, noua campanie de dezinformare a Rusiei in Ucraina

19:25, 28.02.2024 - Moscova a lansat „un plan de sabotaj, operatiuni de informatii si provocari” pentru a „reduce sprijinul occidental” pentru Kiev, au transmis marti mai multe servicii de informatii ucrainene intr-un comunicat.

Ceban acuza PAS ca „folosește Poșta Moldovei pentru a trimite oamenilor informații mincinoase”: „Caractița galbena”

21:46, 27.02.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, acuza PAS ca „folosește Poșta Moldovei pentru a trimite oamenilor informații mincinoase și denigratoare”. Potrivit edilului, „toate instituțiile de stat sunt parte a caracatiței galbene”.

Noua campanie de mesaje false trimise in numele ANAF! Este vizat sistemul e-Factura

14:40, 30.01.2024 - „Atentionam asupra unei noi campanii de mesaje false, transmise in numele ANAF, prin care contribuabilii sunt rugati sa furnizeze informatii privind facturile emise in sistemul e-Factura pentru societatile pe care le administreaza sau la care lucreaza.Mesajele sunt transmise de pe aceasta adresa de…


Ce parere ai despre aceasta stire?