Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iohannis, după publicarea raportului ONU privind schimbările climatice: „Un semnal de alarmă! Mă voi implica activ în rezolvarea crizei climatice”

Publicat:

a transmis ca raportul publicat luni de ONU cu privire la schimbarile climatice trebuie sa fie „un semnal de alarma pentru noi toti”. Seful statului a asigurat ca se va implica activ in procesele care vizeaza rezolvarea crizei climatice.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carne de pui vopsita! Horia Constantinescu, șeful ANPC, trage un semnal de alarma!

13:10, 27.03.2024 - Apare un nou semnal de alarma pe piața alimentara din Romania. Șeful ANPC a dezvaluit in aceasta dimineața faptul ca in magazinele de la noi din țara se regasesc la raft zeci de kilograme de carne de pui vopsita! Iata ce declarație a facut Horia Constantinescu!

Șeful ANPC, semnal de alarma! La ce trebuie sa fim atenți atunci cand cumparam care de pui din supermarket: ”Vopsiți prin hranire”

09:05, 27.03.2024 - Șeful ANPC a tras un semnal de alarma, in urma cu puțin timp și a vorbit despre carnea din supeemarket! Iata la ce trebuie sa fim atenți atunci cand cumparam care de pui din marile lanțuri de magazine!

Ion Sterian, șeful Transgaz, trage un semnal de alarma teribil: Romania nu mai are deloc industrie, iar consumul de gaz e invers decat in țarile dezvoltate

17:35, 15.03.2024 - In pragul incheierii sezonului rece, Romania se afla intr-o situație interesanta: depozitele sale de gaze sunt umplute la jumatate, o cifra record de 1,6 miliarde de metri cubi ramanand neutilizați pana la data de 31 martie. Acest fenomen este fara precedent, marcand cel mai mare nivel istoric de…

Semnal de alarma tras de șeful SGG, clujeanul Mircea Abrudean: „Pericolul extremist este unul extrem de mare pentru Romania”

10:50, 04.03.2024 - Secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, a declarat, duminica seara, la Reghin, ca pericolul extremist este unul foarte de mare pentru Romania si este extrem important ca romanii sa isi dovedeasca solidaritatea la alegerile din 9 iunie.

Europa, tot mai aproape de un razboi cu Rusia? Semnal de alarma tras de șeful armatei norvegiene

12:15, 22.01.2024 - Se inmultesc vocile care cer Europei si fortelor NATO sa fie pregatite de orice, in contextul razboiului din Ucraina, pe masura ce Rusia nu-si atinge obiectivele, iar frustrarea creste la Kremlin.

Colegiul Medicilor din Romania trage un semnal de alarma asupra crizei din sistemul medical. „Solicitam retragerea de urgența a proiectelor publicate de CNAS”

14:05, 15.01.2024 - Intr-un memoriu recent, Colegiul Medicilor din Romania a evidențiat preocuparile majore cu privire la situația actuala a sistemului medical al țarii, la scurt timp inaintea programatei negocieri cu Casa Naționala de Asigurari de Sanatate, pe 18 ianuarie 2

Criza profunda care afecteaza intreaga omenire: Plantele sucomba, iar produse esențiale dispar definitiv

00:10, 10.01.2024 - Schimbarile climatice influenteaza mediul inconjurator, asta pentru ca multe plante nu rezista noilor condiții meteorologice. Potrivit experților, ar trebui sa uitam de tehnologiile agricole anterioare, care au fost concepute pentru un climat relativ stabil de zece mii de ani pentru toate plantele.…

Semnal de alarma tras de managerii spitalelor din București. Șefa ASSMB il acuza pe Rafila ca ține sistemul sanitar in criza

22:00, 08.01.2024 - Directorul Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București ii cere ministrului Sanatații, Alexandru Rafila, sa remedieze criza de personal din sistemul sanitar. Managerii spitalelor aflate in administrarea Primariei Municipiului București, dar și cadre medicale din unitați sanitare aflate…


Ce parere ai despre aceasta stire?