Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ioana Ginghină, pe mâinile medicilor esteticieni! Ce intervenție și-a făcut celebra actriță! / FOTO

Publicat:

Dupa ce s-a afișat in cele mai incendiare ipostaze, lasandu-și la vedere trupul ca de zeița, a revenit in atenția internauților printr-o noua apariție inedita! Faimoasa artista s-a afișat intr-un cabinet, fiind pe mainile medicilor esteticieni! Pentru ce intervenție a apelat vedeta la ajutorul specialiștilor?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actrița celebra care a fost concediata dupa ce s-a afișat aproape goala. Șefii nu au putut sa-i ierte obraznicia

18:16, 24.04.2024 - Se spune ca la Hollywood imposibilul devine posibil, sau ca aici este locul tuturor posibilitaților, insa unii s-ar putea sa fi ințeles greșit acest lucru. Se pare ca unele vedete de peste ocean au uitat ca sunt mereu in centrul atenției, astfel ca, și-au patat imaginea fara sa iși dea seama, noteaza…

Controversele privind celebra statuie Venus din Milo continua: ce ținea zeița in mainile care nu mai sunt

01:05, 09.04.2024 - Controversele privind celebra statuie Venus din Milo continua: ce ținea zeița in mainile care nu mai suntIn primavara anului 1820, un țaran grec, pe nume Iorgos, iși ara peticul de pamant de pe insula Milos. La un moment dat a lovit ceva tare.

Știrile Antena Stars. Roxana Dobrițoiu, de urgența la spital! Cantareața a ajuns pe mainile medicilor, dupa ce a ținut o dieta: „Intrasem in depresie...” / VIDEO

15:50, 14.03.2024 - Roxana Dobrițoiu a trecut prin clipe de coșmar din cauza unei diete! Cantareața a ajuns de urgența la spital! Artista a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Florin Vasilica a ajuns, din nou, pe mainile medicilor. Artistul urmeaza sa fie operat. Cu ce probleme se confrunta: „Sper ca ne vom revedea curand”

09:25, 05.03.2024 - Florin Vasilica nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce in ultima vreme s-a confruntat cu probleme de sanatate. Artistul a anunțat ca astazi urmeaza sa fie supus unei operații, de aceasta data fiind vorba de un hematom cerebral, dupa cum a declarat chiar el intr-un mesaj postat pe Facebook.

Kate Middleton a fost externata. Cum se simte prințesa dupa operație!

10:21, 30.01.2024 - Kate Middleton a fost externata. Cum se simte prințesa dupa operație! Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicala in zona abdominala in urma cu doua saptamani. Nu se știe care sunt problemele de sanatate cu care se confrunta Prințesa de Wales și care au dus la necesitatea acestei operații .…

Bataie intre doi polițiști! Unul dintre agenți a ajuns pe mainile medicilor, dupa o sicanare in trafic, in Slatina

16:15, 28.01.2024 - Intr-un incident neobișnuit, dar extrem de grav, doi polițiști au fost implicați intr-o altercație violenta in municipiul Slatina. Conform informațiilor preliminare, conflictul a izbucnit in urma unei dispute in trafic, iar unul dintre agenți a suferit rani grave, necesitand intervenția echipajelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?