Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ioana Ginghină, goală în cadă. Actrița a dezvăluit secretul tenului de puștoaică

Publicat:

Zilele acestea incantatoarea actrița va implini un an de la desparțirea de actorul , iar viața i s-a schimbat total in aceasta perioada. a scris pe rețelele de socializare dar și pe blogul ei, printre altele, și despre secretele ei de frumsețe, in special pentru piele. Actrița de teatru și televiziune este din... -ul , goala in cada. Actrița a dezvaluit secretul tenului de puștoaica apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum faci clatita perfecta. Secretul desertului pufos, dezvaluit de dr. Bilic: „Nu este magie, ci chimie!”

14:25, 23.02.2024 - Desert de nerefuzat, clatitele se pregatesc ușor, insa este obligatoriu sa respectam cațiva pași ai gatirii. Nutriționistul Mihaela Bilic dezvaluie secretul celor mai pufoase și fragede clatite.

Ultima ora: Cel mai cunoscut blogger militar rus și-a pus capat zilelor / El a dezvaluit zilele trecute pierderile mari de la Avdiivka

10:55, 21.02.2024 - Unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri militari ai Rusiei, Andrei „Murz” Morozov,  și-a pus capat zilelor, totul dupa ce a vorbit despre pierderile inregistrate de armata rusa in timpul bataliei pentru Avdiivka, informeaza MediaZona și alte site-uri de știri din Rusia și Ucraina. Biletul de sinucidere…

Șase obiceiuri banale care prelungesc viața. A fost dezvaluit secretul longevitațiii: „Este cel mai la indemana medicament miraculos”

14:50, 13.02.2024 - Cei mai mulți dintre noi doresc sa traiasca o viața lunga și sanatoasa, dar in anumite zone ale lumii, oamenii traiesc in medie mult mai mult decat alții. Cercetarile arata ca oamenii din Japonia traiesc cel mai mult in medie, urmați de locuitorii Suediei și Norvegiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?