Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Întoarcerea la viața normală, din ce în ce mai puțin probabilă. COVID-19 ar putea deveni o constantă a vieții noastre. Ce spun SPECIALIȘTII

Publicat:

Am putea sa nu scapam niciodata definitiv de coronavirus. Care este principala cauzaMajoritatea epidemiilor dispar in momentul in care se atinge imunizarea in masa, iar factorul patogen nu mai ramane decat cu foarte puține corpuri vulnerabile in care sa se poata propaga. Imunizarea in masa apare printr-o combinație intre imunitatea naturala a oamenilor care au dezvoltat anticorpi dupa trecerea prin boala și vaccinarea restului populației.Totuși, conform Bloomberg , din cauza modului in care a evoluat noul coronavirus la nivel mondial, exista voci avizate care spun ca imunizarea in masa nu se va…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Trei sferturi dintre americani cred ca țara se afla pe "drumul greșit"

02:15, 13.04.2024 - Un sondaj recent ABC News/Ipsos realizat in noiembrie 2023 a aratat ca trei sferturi dintre americani considera ca țara se afla pe "drumul greșit". Aceasta diversitate de opinii reflecta complexitatea situației politice și sociale actuale din Statele Unite. Proiectul American Communities Project de…

Cum se poate reduce consumul de carburant prin stilul de conducere

20:05, 16.03.2024 - Consumul de carburant poate fi redus prin adoptarea unui stil de conducere adecvat, spun specialiștii. Economia poate ajunge chiar și la 50%. Cel mai important lucru la mașinile cu cutie de viteze manuala este sa folosiți treapta de viteza cea mai larga. Astfel, este indicat sa va aflați in treapta…

Ambasadoarea SUA inaugureaza miercuri la Suceava expoziția fotografica itineranta „Noi, Poporul” la implinirea a 25 de ani de Parteneriat Strategic SUA-Romania

22:15, 12.03.2024 - Ambasada SUA, in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei – Unitatea Arhive Diplomatice, cu Agenția Naționala de Presa Agerpres și in colaborare cu Universitatea din Craiova, organizeaza la Suceava evenimentul de deschidere a expoziției fotografice itinerante „Noi, Poporul/We the People”,…

Realitate versus ficțiune: Termenul de „mascul alfa” nu se regasește cu adevarat in natura, spun cercetatorii

10:41, 18.02.2024 - Oamenii de știința care s-au dedicat studiului haitelor de lupi au evidențiat o alta versiune a termenului de lider, care se distanțeaza de ideea tradiționala de putere și dominație.Spre deosebire de parerea larg raspandita, haitele de lupi nu funcționeaza intr-o structura ierarhica rigida condusa de…

Realitate versus ficțiune: Termenul de „mascul alfa” nu se regasește cu adevarat in natura, spun cercetatorii

00:11, 17.02.2024 - Oamenii de știința care s-au dedicat studiului haitelor de lupi au evidențiat o alta versiune a termenului de lider, care se distanțeaza de ideea tradiționala de putere și dominație.Spre deosebire de parerea larg raspandita, haitele de lupi nu funcționeaza intr-o structura ierarhica rigida condusa de…

Realitate versus ficțiune: Termenul de „mascul alfa” nu sae regasește cu adevarat in natura, spun cercetatorii

00:00, 17.02.2024 - Oamenii de știința care s-au dedicat studiului haitelor de lupi au evidențiat o alta versiune a termenului de lider, care se distanțeaza de ideea tradiționala de putere și dominație.Spre deosebire de parerea larg raspandita, haitele de lupi nu funcționeaza intr-o structura ierarhica rigida condusa de…

Realitate versus ficțiune: Termenul de „mascul alfa” nu exista, spun cercetatorii

23:01, 16.02.2024 - Oamenii de știința care s-au dedicat studiului haitelor de lupi au evidențiat o alta versiune a termenului de lider, care se distanțeaza de ideea tradiționala de putere și dominație.Spre deosebire de parerea larg raspandita, haitele de lupi nu funcționeaza intr-o structura ierarhica rigida condusa de…

Impactul poluarii aerului asupra polenizatorilor nocturni (studiu)

22:45, 09.02.2024 - Polenizarea plantelor dependente de insectele nocturne, precum fluturii de noapte, este amenintata de poluarea aerului, potrivit unui studiu publicat joi in revista Science, potrivit Agerpres. Un poluant prezent in aer, in special noaptea, reduce drastic capacitatea acestor polenizatori de a urmari…


Ce parere ai despre aceasta stire?