Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INTERVIU Radu Palaniţă, câştigător Românii au talent: „Nu voi renunţa la meseria de mecanic auto“ FOTO

Publicat:

Castigatorul celui de-al zecelea sezon „Romanii au talent“, mecanicul auto (40 de ani), a dezvaluit, intr-un interviu pentru „Adevarul“, ce va face cu banii castigati, cum s-a pregatit pentru finala de acasa a show-ului de la Pro TV si cum crede ca a reusit sa ajunga la inimile telespectatorilor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Vlad Pinzari, la „Romanii au talent”: Tanarul artist care creeaza lucrari 3D in plastilina

12:55, 07.04.2024 - Vlad are 18 ani, este din Cozești, Republica Moldova, și creeaza lucrari 3D din plastilina. El modeleaza personaje din filme, personaje din jocuri si chiar oameni din viata reala, scrie protv.ro .

(video) Golden Buzz istoric la „Romanii au talent”. Ansamblul Hecenii din Singerei au convins-o pe Andra sa apese butonul auriu: „Va jur ca am piele de gaina”

12:00, 06.04.2024 - Un ansamblu de dansuri populare a primit Golden Buzz la Romanii au talent. Este vorba despre colectivul Hecenii din satul Heciul Nou, Singerei, care a convins-o pe Andra sa apese butonul auriu. „E pentru prima oara cand un dans popular m-a dus prin toate starile. M-am bucurat ca un copil mic vazand…

Piața de fotovoltaice, accelerata de scumpiri

08:05, 01.04.2024 - Piața de fotovoltaice e accelerata de scumpiri. Cererea de panouri solare crește pe masura ce tot mai mulți romani vor sa-și compenseze singuri costurile cu facturile de energie electrica, scrie adevarul .ro. Potrivit sursei citate, valul de scumpiri din ultimii ani a avut, in mod paradoxal, un efect…

(video) Cu acordeonul in maini și dorul de parinți in suflet: Un elev de 14 ani din Moldova a impresionat juriul și publicul la „Romanii au talent”

12:25, 30.03.2024 - Adrian Bradu, un tanar de 14 ani din Republica Moldova, este un exemplu stralucit de pasiune și dedicare pentru muzica. In fiecare zi, calatorește 7 kilometri pentru a ajunge la cursurile de muzica, un efort care reflecta angajamentul sau profund, scrie protv.ro .

Tanara superba care l-a cucerit pe Mihai Bobonete. Momentul de belly dance a incins atmosfera la Romanii au talent 2024: „Sa nu sunati la 112!”

23:40, 15.03.2024 - Vineri, 15 martie 2024, s-a difuzat o noua ediție a emisiunii „Romanii au talent”, sezonul 14. Ca deobicei, cei patru jurați au fost impresionați de concurenții care au urcat pe scena. Bianca Constantin, o dansatoare de 22 de ani din Ploiești, a reușit sa-l cucereasca pe Mihai Bobonete. Juratul abia…

Momentul care a lasat-o masca pe Andra la Romanii au Talent: „Ramai terminat dupa un moment ca asta”

22:45, 08.03.2024 - „Ramai terminat dupa un moment ca asta”, s-a exprimat Andra in ediția de vineri, 8 martie 2024, de la Romanii au Talent. Jurata show-ului de la Pro TV a ramas uimita de un dans georgian tradițional prezentat pe scena de un grup de tineri. Mișcarile executate a determinat sala sa se ridice in picioare.…

„Romanii au talent” 2024. Dragoș Bucur a oferit Golden Buzz-ul cascadorului de 72 de ani Lae Dreghici

06:20, 24.02.2024 - Romanii au talent, o emisiune surprinzatoare plina de momente speciale, unde se scriu adevarate povești pentru ca fiecare concurrent care urca pe scena știe ca victoria ii poate schimba soarta, unii vin special pentru a obține faimosul Golden Buzz.

Ce spune Mihai Petre despre jurizarile de la Romanii au talent și Dansez pentru tine. „Datoria mea a fost sa le spun intotdeauna adevarul”

16:55, 13.02.2024 - Coregraful Mihai Petre, in varsta de 44 de ani, a facut noi marturisiri despre perioada in care a fost jurat la Romanii au Talent, dar și in urma cu mami mulți ani, la emisiunea Dansez pentru tine, emisiuni difuzate de Pro TV. Dansatorul a trecut apoi la Antena 1 unde a fost unul din profesioniștii…


Ce parere ai despre aceasta stire?