Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Interviu de excepție: viața "pe bune" a lui Killa Fonic. "Fanii sunt cealaltă parte a motorului, al mecanismului. Banii se sparg ușor, dar fanii nu mor, rămân cu tine! "

Publicat:

, 14 februarie 1989 și 30 de ani "tatuați" in propria structura a vieții. Originar din Ploiești, cu un sfert din viața traita in Italia, este un trapper roman și un artist solo care și-a asumat liberatea de A TRAI și de A FI fara a-și explica alegerea.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roman, mort in explozia unei hidrocentrale din Italia! Barbatul de 45 de ani se numara printre victimele care și-au pierdut viața

08:35, 10.04.2024 - Un roman face parte dintre victimele exploziei unei hidrocentrale din Italia. Barbatul a avut 45 de ani și muncea alaturi de colegii lui in zona unui lac de acumulare. Din nefericire, a sfarșit tragic alaturi de alte patru persoane, in urma unei explozii.

Povestea lui OG EastBull, de la viața intr-o baraca din Roma la muzica – VIDEO

10:35, 09.04.2024 - Prezent la Matinalul Virgin Radio Breakfast, rapper-ul OG EastBull a povestit despre viața grea pe care a avut-o in copilarie, cand a trait cu mama lui intr-o baraca din Roma. Muzica i-a schimbat insa viața. Dupa ce a atins succesul in Italia, s-a intors in Romania pentru a incanta publicul de aici,…

Student roman, mort in Italia. Ștefan s-a stins din viața la doar 20 de ani: ”Mare durere in suflet” / FOTO

19:45, 31.03.2024 - Un roman din Italia a avut parte de un sfarșit cumplit. Ștefan era student și locuia in Biella. Din nefericire, tanarul s-a stins din viața la varsta de doar 20 de ani. Cei care l-au cunoscut sufera dupa moartea lui. Un profesor a transmis un mesaj emoționant.

Un pictor roman a disparut fara urma in Italia, dupa ce a ieșit la intalnire cu o fata. Dupa 13 ani, familia lui spera sa fie in viața

12:36, 07.03.2024 - Caz șocant in Italia. Un pictor roman a disparut subit, dupa ce a ieșit la o intalnire cu o fata. De atunci, nimeni nu a mai reușit sa vorbeasca cu el. Familia lui il cauta fara incetare de 13 ani și tot ce spera este sa fie inca in viața.

Anul trecut, in cateva comune prahovene, numarul casatoriilor oficiate nu a fost nici cat cel al degetelor de la o mana!

00:05, 23.02.2024 - • La Lapoș, doar doua cupluri au spus ”DA”, iar la Salciile, Talea și Tataru – trei; • Zeci de prahoveni și-au gasit jumatatea peste mari și țari • De la inceputul lui 2024, in jumatate de județ-ZERO casatorii N.Dumitrescu La nivelul Prahovei, nu mai este de mult timp o noutate faptul ca numarul locuitorilor…

Roman arestat in Italia, dupa ce ii transforma in sclavi pe muncitori! Ii punea la cules de portocale și le fura banii

10:35, 22.02.2024 - Un roman a fost arestat in Italia sub acuzația de exploatare a muncitorilor și transformarea lor in sclavi in timp ce lucrau la cules de portocale. Barbatul nu numai ca ii supunea pe acești muncitori la condiții de munca inumane, ci și le fura banii, conform informațiilor furnizate de autoritați.

FOTO: Box – Denis Olaru de la CS Unirea Focșani, bronz la ”Dracula Open”

00:31, 21.02.2024 -   Pana la medalie, sportivul focșanean a eliminat un ungur, un polonez și un roman            ”Dracula Open” este turneul internațional de box pentru tineret și juniori, care a avut loc la Ploiești in perioada 11-19 februarie, cu participarea a catorva sute de sportivi din Spania, Franta, Ucraina, Italia,…

Au plecat in Italia pentru o viața mai buna, dar au ajuns sa doarma la metrou: Povestea unui moldovean și a unui roman

12:10, 02.02.2024 - Au plecat in Italia in cautarea unei vieți mai bune, dar au pierdut totul. Un grup de unsprezece barbați, dintre care un roman și un moldovean iși petrec nopțile la metrou ca sa nu inghețe de frig care leaga zona garii din Veneția, scrie stiridiaspora.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?