Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Îngrijirea părului cu ulei de cocos

Publicat:

Cel mai bine este sa incepi tratamentul cu ulei de cocos in baie, insa trebuie aplicat in așa fel incat sa iți permita sa te deplasezi prin casa, in timp ce parul tau se inmoaie timp de cateva ore. Utilizeaza o casca de dus sau o bucata de folie din plastic sau chiar un tricou... -ul Ingrijirea parului cu ulei de cocos apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu lamaie și cocos. Desert delicios de post

22:50, 17.04.2024 - Daca iți este pofta de ceva dulce, dar nu mai știi ce sa mai faci pentru tine și pe cei dragi, pentru ca ții post, noi avem soluția care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lamaie și cocos. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Orientare strategica pentru companiile producatoare de produse pentru ingrijirea parului

18:05, 20.03.2024 - Pe masura ce preferințele consumatorilor pentru produsele de ingrijire a parului evolueaza, tendințele din industrie se schimba, companiile producatoare din aceasta nișa trebuie sa iși adapteze strategiile pentru a raspunde in mod eficient cerințelor publicului ținta.

In zona Trocadero, Constanta: La scurt timp dupa ce au fost plantati, trandafirii au fost smulsi sau distrusi (Galerie FOTO)

14:45, 19.03.2024 - Felul in care arata orasul depinde in mare masura de administratia locala si intr o masura mai mica, dar nu lipsita de importanta, de noi, locuitorii ei. Ingrijirea orasului, la fel ca si mentinerea unui spatiu verde de calitate implica un efort comun. Atata timp cat spatiile verzi vor fi distruse,…

12 Sfaturi pentru ingrijirea parului vopsit

18:15, 29.02.2024 - Parul vopsit necesita o ingrijire speciala pentru a menține culoarea vibranta și aspectul sanatos. Indiferent de nuanța aleasa – blond, brunet, roșcat sau oricare alta, este important sa acorzi atenție produselor și tehnicilor potrivite pentru a-ți pastra parul stralucitor. Așteapta cateva zile inainte…

4 sfaturi utile pentru o conviețuire pașnica impreuna cu pisica

11:45, 21.02.2024 - Pisica este unul dintre cele mai iubite animale de companie de pe intreaga planeta, și asta din motive intemeiate: e grațioasa, independenta, afectuoasa și frumoasa. Dar conviețuirea cu  o pisica are o serie de provocari unice și e nevoie de un pic de rabdare și de multa informare pentru o relație armonioasa…

Claudia Patrașcanu și-a schimbat culoarea parului! Artista, incantata de noul look: ”Ma simt și mai frumoasa” / FOTO

17:05, 04.02.2024 - Claudia Patrașcanu a trecut printr-o schimbare uriașa! Artista și-a surprins fanii, dupa ce s-a afișat pe rețelele de socializare cu noul look. Dupa ce și-a obișnuit fanii cu felul in care arata, Claudia Patrașcanu și-a schimbat culoarea parului!

Ingrijirea parului in sezonul rece: metode eficiente pentru stralucire și volum

20:45, 02.02.2024 - Sezonul rece aduce cu sine schimbari majore nu doar in garderoba noastra, dar și in rutina de ingrijire a parului . Frigul, vantul și umiditatea scazuta pot avea un impact negativ asupra sanatații și aspectului parului nostru. In acest articol, vom explora impreuna metode eficiente de protecție și ingrijire…

Parinții din Romania pot primi concediu medical pentru ingrijirea copilului. Ce reguli trebuie sa indeplineasca

10:30, 25.01.2024 - Vești bune pentru parinții din Romania. Guvernul a facut un anunț important cu privire la modul in care se acorda concediul medical pentru ingrijirea copilului. Parinții pot sa iși ia liber de la munca cu acest scop, dar trebuie sa indeplineasca cateva condiții importante!


Ce parere ai despre aceasta stire?