Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul care nu trebuie să lipsească din cea mai bună dulceață de căpșuni. Rețeta de la bunica

Publicat:

Dulceața de capșuni este una din preferatele romanilor. Aproape ca nu exista roman care sa nu aiba in camara sa un astfel de preparat din care sa deguste cu mare placere in sezoanele reci. Cu toate astea, chiar și unele gospodine mai intampina dificultați in privința acestuia. Care este ingredientul care nu trebuie sa lipseasca? […] The post Ingredientul care nu trebuie sa lipseasca din cea mai buna dulceața de capșuni. Rețeta de la bunica appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Reteta de sarmale de post ca la manastire. Ingredientul pe care il folosesc maicutele de sute de ani

09:36, 08.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, perioada in care mancarurile de post sunt la mare cautare. Una dintre cele mai delicioase și sațioase preparate este cea de sarmale. Maicuțele folosesc un ingredient special la prepararea lor, iar gustul este unul desavarșit! Reteta de sarmale de post ca la manastire Sarmalele…

Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne

15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…

Adevarul despre soia: cat de sanatoasa este, de fapt, aceasta leguma. Toți romanii o consuma in timpul Postului Paștelui

14:30, 25.03.2024 - Postul Sfintelor Pasti  a inceput pe 18 martie Numit si Postul Mare, este o perioada de postire care precede Praznicul Invierii Domnului nostru Iisus Hristos.Un produs „salvator” pentru perioadele de post a fost, mereu, soia. In mod normal, aceasta leguma conține proteine, cat și vitamina B, magneziu,…

Ce sa adaugi la final in mancarea de urzici. Ingredientul care o face fina și gustoasa, va ieși ca la bunica acasa

20:40, 24.03.2024 - Daca vrei sa o transformi intr-un deliciu ce iți va incanta familia și musafirii, trebuie doar sa adaugi un ingredient, la final, in mancarea de urzici. Acesta o face fina și gustoasa, exact ca la bunica acasa. Un alt vestitor al primaverii Nu doar ghioceii sunt vestitorii primaverii! Pe tarabele piețelor…

Rețeta prajiturii cu malai a la chef Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care o transforma in delicatesa

19:35, 27.02.2024 - Florin Dumitrescu, fostul component al indragitei emisiuni „Chefi la Cuțite”, ne ademenește cu o rețeta delicioasa de prajitura cu malai. Preparatul, cel mai probabil, te duce cu gandul la copilarie, dar reinterpretarea este facuta intr-un stil inconfundabil a la Chef Dumitrescu. Un desert ușor de facut,…

Omleta „sateasca”, reteta care face furori pe internet. E pufoasa ca un nor si foarte hranitoare, ingredientul secret

11:30, 26.01.2024 - Daca te-ai saturat de aceleași rețete pentru micul dejun și pranz, iți propunem sa adaugi un strop de savoare mexicana cu o rețeta delicioasa de omleta ”sateasca”. Cum se prepara? Omleta cea mai populara in Mexic poate ajunge in farfuria ta! Aceasta varianta de omleta, populara in gospodariile din Mexic,…


Ce parere ai despre aceasta stire?