Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INEDIT! Cum sunt pedepsiţi turiştii care nu poartă mască de pe insula Bali (VIDEO)

Publicat:

Pe insula Bali, turiștii care nu respecta masurile impotriva COVID-19 sunt pusi sa faca exerciții fizice. Modul neobișnuit de a-i pedepsi pe cei care nu poarta masca a fost filmat de un martor ocular, iar videoclipul a fost publicat de ABC News.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Vacante gratis in Grecia pentru turistii evacuati din cauza incendiilor

13:40, 12.04.2024 - Grecia ofera vacanțe gratis turiștilor evacuați anul trecut, in timpul incendiilor din Rodos. Pentru ghinioniștii carora natura le-a distrus vacanța vor fi emise 25.000 de vouchere in valoare de pana la 500 de euro. Sunt eligibili toți cei care au avut vacanțe rezervate pe insula in iulie 2023, dar…

Turiștii aflați pe un vas de croaziera, abandonați pe o insula pustie. Cum se apara compania: ”Nu au respectat”

19:50, 03.04.2024 - Opt turiști au fost lasați singuri pe o insula din Africa, dupa ce au intarziat la imbarcarea pe nava de croaziera. Aceștia sunt nevoiți sa suporte cheltuielile pentru a ajunge la vas, in urmatorul port unde are loc escala.

Mai multi turiști au fost abandonati pe o insula din Africa de vasul de croaziera cu care calatoreau

15:41, 02.04.2024 - Opt turisti care calatoreau cu un vas de croaziera au fost abandonati pe insula Sao Tome si Principe. Turistii in cauza fusesera sa se plimbe pe insula impreuna cu restul pasagerilor, dar s-au intors cu intarziere in portul in care era ancorata nava. Inițial, toți calatorii au fost debarcați pe insula…

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Cine este Bogdan Nastase, luptatorul K1 imbracat in cioban. Modul inedit in care și-a descoperit pasiunea: ”De atunci am nasul rupt” / VIDEO

23:40, 27.03.2024 - Un nou concurent a venit cu o poveste impresionanta de viața in fața juraților, la Chefi la cuțite. Bogdan Nastase s-a imbracat in cioban, insa este luptator K1, cunoscut printre colegii lui de breasla. Iata modul inedit in care și-a descoperit aceasta pasiune.

Vladuța Lupau este insarcinata din nou. Modul inedit prin care a facut anunțul: “O alta minune” FOTO

21:50, 23.03.2024 - Este fericire mare in familia indragitei cantarețe: Vladuța Lupau este insarcinata din nou! Vedeta a decis sa impartașeasca frumoasa veste cu admiratorii sai cu o fotografie emoționanta, in care apare alaturi de soț și fiu. Vladuța Lupau este insarcinata din nou Vladuța Lupau este insarcinata din nou!…

Modul inedit in care o echipa naționala iși cauta selecționer

17:40, 12.03.2024 - Echipa naționala de fotbal a Nigeriei a ramas fara selecționer dupa desparțirea de fostul antrenor al Rapidului, portughezul Jose Peseiro. Astfel, federație incearca sa gaseasca un nou tehnician.

Bali a introdus o taxa obligatorie pentru turiștii straini care vor sa viziteze insula

12:55, 14.02.2024 - Insula indoneziana Bali incepe de miercuri sa impuna turistilor o taxa de 150.000 de rupii (10 dolari sau 9 euro) pentru conservarea „Insulei Zeilor”, relateaza agenția AFP, citata de Agerpres.

Cercetatorii au descoperit ca plantele „vorbesc” și au dezvaluit și modul inedit prin care o fac: „Se avertizeaza reciproc”

23:55, 04.02.2024 - Oamenii de știința din Japonia au descoperit ca plantele comunica intre ele și au explicat și cum se intampla acest lucru. Ei cred ca ele se avertizeaza reciproc atunci cand simt ca exista un pericol in apropiere, transmite Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?