Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident incredibil! La Croația - Italia a apărut o svastică pe teren. Reacțiile federației

Publicat:

Foto: today.it de Fotbal si-a cerut scuze dupa ce la meciul cu Italia, din preliminariile din 2016, pe teren a fost vizibila o svastica.

"Este un act de sabotaj si o infractiune. Asteptam ca politia sa îi identifice pe cei care au facut asta. Este o rusine nu doar pentru federatie, pentru toata Croatia. Din câte am aflat, simbolul a fost imprimat pe gazon cu 24 pâna la 48 de ore înainte de meci, astfel încât sa fie vizibil în timpul partidei.

Le cerem scuze tuturor fanilor care au urmarit…

Citeste articolul mai departe pe dolce-sport.ro…  

Sursa articol: dolce-sport.ro


Stiri pe aceeasi tema

Luca Mihai a ieșit din spital și are un mesaj pentru Homawoo: „Ma așteptam sa-mi dea mie un mesaj, sa-și ceara scuze” » Cand ar putea reveni pe teren + cine l-a vizitat in spital: „Au ras, au plans impreuna”

14:35, 21.04.2024 - Dupa o saptamana in care a fost internat la spitalul Elias, Luca Mihai (20 de ani), mijlocașul celor de la Poli Iași, accidentat grav de dinamovistul Josue Homawoo in prima jumatate de ora a partidei din 14 aprilie, a ajuns ieri seara acasa. Starea lui e tot mai buna de la zi la zi, dar are inca probleme…

Fotbal, Liga 4: Intr-o partida cu mulți nervi, Victoria Viișoara a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Sticla Arieșul Turda! (FOTO)

20:35, 20.04.2024 - Disputat in aceasta dimineața la Viișoara, derby-ul etapei a XVIII-a din Liga a 4-a ACADEMY, intre formația locala A.C.S. Victoria și Sticla Arieșul Turda, s-a incheiat nedecis, scor 1-1(0-0). Chiar daca publicul numeros prezent astazi in tribunele stadionului din Viișoara iși dorea sa vada o partida…

Documentare despre campioni ai Ungariei, la Zilele Filmului Maghiar de la Brasov

17:00, 08.04.2024 - Trei documentare cu tematica sportiva, despre legende ale sportului din Ungaria, vor fi proiectate in editia din acest an, anul Campionatului European de Fotbal si al Jocurilor Olimpice de la Paris, a Zilelor Filmului Maghiar de la Brasov, eveniment ce va avea loc in perioada 11-14 aprilie.

Un copil de 6 ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta metalica de pe un teren de fotbal a cazut peste el

15:41, 07.04.2024 - Incident grav intr-o localitate din Bihor. Un copil de șase ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta de metal a cazut peste el. Totul s-a intamplat in timp ce baiatul era la joaca cu un prieten pe un teren de fotbal.

Germania introduce controale la granițe in timpul Euro 2024

11:45, 26.03.2024 - Ministrul de Interne german, Nancy Faeser, a anunțat marți ca vor fi instituite temporar controale la toate granițele Germaniei pe durata Campionatului European de Fotbal care va avea loc in aceasta vara.

Victorie categorica pentru Germania in fața Franței » Vicecampioana mondiala, depașita clar pe propriul teren

00:00, 24.03.2024 - Germania a invins-o pe Franța, scor 2-0, intr-un meci de pregatire a Campionatului European din vara. Nemții am deschis scorul foarte rapid, in secunda 7, imediat dupa fluierul de start. Toni Kross s-a prefacut ca paseaza in propria jumatate și a trimis o minge lunga pentru Florian Wirtz. Mijlocașul…

Jucatorii Italiei pierd nopțile cu jocuri video

15:46, 20.03.2024 - Luciano Spalletti a vorbit in cadrul unei conferințe de presa despre dependența internaționalilor italieni de…PlayStation. Fostul tehnician al lui Napoli a stat de vorba cu presa inaintea meciurilor cu Venezuela și Ecuador din runda de amicale organizata inaintea Campionatului European 2024 din Germania.…

Incident revoltator » Antrenorul Rapidului, agresat de suporterii adverși dupa ultimul meci de campionat: „Așteptam acțiunea autoritaților!”

17:50, 11.03.2024 - Tudor Costescu, antrenorul echipei de baschet masculin a CS Rapid, a fost agresat de un grup de suporteri, imediat dupa eșecul suferit duminica seara in deplasarea cu FC Argeș, scor 84-87. FC Argeș a obținut o victorie importanta in „Turul Caștigatorilor” din prima liga de baschet masculin a Romaniei.…


Ce parere ai despre aceasta stire?