Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încep exproprierile pentru realizarea lucrărilor la Autostrada Transilvania. Lucian Bode: "A fost depășit un obstacol important"

Publicat:

S-a aprobat Hotararea privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privata care constituie coridorul de expropriere al lucrarilor de utilitate publica de interes național “Secțiunea 3B Mihaiești – Suplacu de Barcau”.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cosmin Raț, candidat POL la Primaria Campina: ”Cel mai important proiect al meu este realizarea unui centru modern de primiri urgențe și dializa”

11:11, 02.04.2024 - Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Campina, iar incepand de astazi va raspunde de-a lungul unei serii de articole la o serie de provocari.

S-a desemnat constructorul pentru viaductele suplimentare de pe Autostrada Transilvania

08:15, 30.03.2024 - Cele doua viaducte de pe Autostrada Transilvania, de la Nadașelu și Topa Mica, au constructor desemnat. O asociere de firme din Turcia va construi cele doua viaducte de pe Autostrada Transilvania, care au fost incluse in proiect ca soluție alternativa pentru evitarea unor alunecari de teren. ‘‘Am desemnat…

Erbașu poate incepe lucrarile la lotul Suplac–Chiribiș al Autostrazii A3. Turcii de la Nurol au renunțat la contestație

15:55, 05.03.2024 - Lucrarile de proiectare și executare a sectorului Suplacu de Barcau – Chiribiș din Autostrada Transilvania pot fi incepute de Construcții Erbașu, caștigatoarea licitației, dupa ce turcii de la Nurol au renunțat la contestația pe care au formulat-o.

7 noduri rutiere peste Autostrada Transilvania

11:31, 26.02.2024 - Un numar de 36 de noduri rutiere vor fi construite pe rețeaua de autostrazi din Romania, noduri vor contribui la creșterea capacitații de trafic și imbunatațirea conectivitații la nivel de rețea de infrastructura rutiera naționala Ministerul Transporturilor informeaza ca pe Autostrada Transilvania vor…

2 ani și 5 luni de inchisoare pentru autorul unui accident, care, baut și fara permis, a abandonat un pasager ranit

11:45, 13.02.2024 - Un barbat de 20 de ani, din Suplacu de Barcau, a fost condamnat definitiv la 2 ani și 5 luni de inchisoare, cu executare, dupa ce, baut și fara permis a provocat un accident in care și-a pierdut viața unul din cei trei pasageri care il insoțeau.

Stadiul lucrarilor pe drumul expres Tureni - Autostrada Transilvania! Drumarii spun ca se lucreaza in forța - VIDEO

13:11, 02.02.2024 - Lucrariule pe drumul expres Tureni (DN1) - Autostrada Transilvania au ajuns la stadiul de 12% realizat. Acum, constructorul efectueaza lucrari la terasamente, structuri (se lucreaza la 6 structuri: execuție fundații indirecte, radiere și elevații pile și culee), lucrari de drenaj (execuție dren…

S-a stabilit cine va construi cel mai dificil dar și cel mai scump tronson din Autostrada Transilvania

13:05, 29.01.2024 - Asocierea condusa de constructorii turci MAKYOL Insaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.S. a caștigat contractul de 2 miliarde de euro pentru Autostrada Transilvania. Turcii vor construi aproximativ 41 km de autostrada, din care aproximativ 2,8 km de tunel prin Munții Meseș, tunel care va deveni, la finalizare,…


Ce parere ai despre aceasta stire?