Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu la fabrica de armament din Cugir

Publicat:

Inspectoratul pentru Situatii de a anuntat ca  intervine cu o autospeciala si sapte subofiteri pentru stingerea unui "incendiu care se manifesta cu degajare mare de fum la ". La fata locului a fost trimisa si o ambulanta SMURD. Au fost cerute forte in sprijin de la ISU Hunedoara si ISU Sibiu.

La UM Cugir se fabrica armament de diverse calibre (12,7 mm, 14,5 mm, 5,56 mm), pistol automat si semiautomat de calibru 9 mm, accesorii, fiind unic producator de armament de calibru NATO 12,7X99 mm tub de otel.

Uzina din Cugir a fost infiintata…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

La un pas de catastrofa chimica: Pompierii au manevrat 200 de litri de substanta extrem de toxica

16:25, 10.04.2024 - Pompierii militari din Deva au pus in siguranța un recipient metalic de 200 de litri, incarcat cu o substanța toxica, dupa ce corpul acestuia s-a deformat brusc, din motive necunoscute, informeaza Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) Hunedoara.

Un han cunoscut din Iași, scos la vanzare, impreuna cu o fabrica de mezeluri. Cat cere proprietarul

06:36, 09.04.2024 - Avalanșa de fabrici de lactate sau de mezeluri, ba chiar și o ferma moderna de struți și un han, scoase la vanzare la prețuri care pornesc de la cateva sute de mii de euro și ajung chiar și pana la 10 milioane de euro. Vremuri grele pentru antreprenorii locali, fie ca vorbim de cereale, producția de…

INCENDIU IN COMUNA SANISLAU O casa din Marna Noua a luat foc de la un chibrit

22:30, 03.04.2024 - Miercuri, 3 aprilie, in jurul orei 17:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a fost solicitat sa intervina pentru lichidarea unui incendiu, The post INCENDIU IN COMUNA SANISLAU O casa din Marna Noua a luat foc de la un chibrit first appeared on Informatia Zilei .

ISU SATU MARE Incendiu la o hala din Sechereșa

15:55, 25.03.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a fost solicitat sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hala pentru creșterea pasarilor din localitatea Sechereșa. The post ISU SATU MARE Incendiu la o hala din Sechereșa first appeared on Informatia Zilei .

O femeie si fiica sa minora s-au intoxicat cu monoxid de carbon in urma unui incendiu

12:10, 05.03.2024 - O femeie in varsta de 31 ani si fiica sa, de 12 ani, s-au intoxicat cu monoxid de carbon si au facut atac de panica in urma unui incendiu care a izbucnit in gospodaria lor din localitatea Tupilati, a informat, marti, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt, potrivit Agerpres. La fata…

Incendiu la hotelul stadionului din Alba Iulia: mai mulți sportivi se aflau in cladire - FOTO

15:51, 24.02.2024 - Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Alba a anuntat ca Detasamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit pentru localizarea si stingerea unui incendiu in municipiul Alba Iulia, care se manifesta cu degajare mare de fum, la o magazie de depozitare a echipamentelor sportive.Foto: alba24.ro"Este vorba…

Incendiu la fabrica Alu Menziken

14:06, 30.01.2024 - In aceasta dimineața, in jurul orei 1.00, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al judetului Satu Mare a fost alertat, prin apel la 112, despre producerea unei situații de urgența la un operator economic aflat pe raza localitații Medieșu Aurit. S-a anunțat un incendiu cu scurgeri de aluminiu…

SITUAȚIE DE URGENȚA Incendiu cu scurgeri de aluminiu la un echipament de topire din Medieșu Aurit

13:45, 30.01.2024 - In aceasta dimineața, in jurul orelor 01.00, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Someș" al judetului Satu Mare a fost alertat, prin apel la 112, despre producerea unei situații de urgența la un operator economic aflat pe raza localitații Medieșu Aurit.


Ce parere ai despre aceasta stire?