Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu în apropierea Parlamentului (VIDEO)

Publicat:

Incendiu puternic in centrul capitalei. Conform primelor informații, incendiu ar avea loc pe strada Tricolorului din sectorul centru al capitalei. Etajul unei cladiri in construcție din centrul capitalei a fost cuprins de flacari. Focul ar fi izbucnit la etajul 10, iar la fața locului au intervenit trei autospeciale cu pompieri, scrie paranteze.md. Fumul dens poate fi observat din toate sectoarele

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Incendiu intr-un apartament din centrul capitalei: Trei echipaje de pompieri au intervenit

12:15, 22.03.2024 - Un incendiu s-a produs astazi, 22 martie, in centrul capitalei, pe strada Zamfir Arbore. Potrivit IGSU, un apartament fost cuprins de flacari. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri.

Oficiul unei agenții imobiliare din centrul capitalei a fost mistuit de flacari, in aceasta noapte

10:41, 18.03.2024 - Inspectoratul General pentru Situații de Urgența a intervenit intr-un incendiu produs in aceasta noapte pe strada Pușkin 56 din municipiul Chișinau. Potrivit informațiilor incendiu a mistuit mai multe bunuri materiale din interiorul unui oficiu al unei agenții imobiliare.

Incendiu la o casa veche din centrul Capitalei. Intervin zece autospeciale de pompieri FOTO VIDEO

19:30, 10.03.2024 - Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la un imobil dezafectat de pe strada Vasile Lascar, in sectorul 2 al Capitalei, la fata locului intervenind zece autospeciale de pompieri, informeaza reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Incendiu la Centrul NATO din Chișinau. Focul a fost pus intenționat, potrivit Ambasadei SUA VIDEO

19:56, 09.02.2024 - Un incendiu a izbucnit la Centrul de Informare și Documentare NATO, amplasat in campusul Universitații de Stat din Moldova (USM). Autoritațile spun ca a fost vorba despre un „act intenționat”.

Incendiu la un hotel din centrul Bucureștiului. 20 de persoane au fost evacuate

09:46, 09.01.2024 - Pompierii din cadrul ISU Bucuresti-Ilfov au intervenit, marti dimineata, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un hotel situat in zona centrala a Capitalei, pe Splaiul... The post Incendiu la un hotel din centrul Bucureștiului. 20 de persoane au fost evacuate appeared first on Special Arad · ultimele…

Incendiu la un hotel din centrul Capitalei. Au intervenit pompierii/20 de persoane, evacuate – VIDEO

08:31, 09.01.2024 - Mobilizare in randul pompierilor, care intervin pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit in zona centrala a Capitalei, la un hotel. Pompierii de la ISU Bucuresti-Ilfov intervin marți dimineața, 9 ianuarie, cu mai multe autospeciale, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un hotel din zona centrala…

Incendiu de la artificiile de Revelion, pe Muntele Pietricica. Focul a afectat culmea care strajuie Piatra Neamt

12:36, 01.01.2024 - Pietricica, culmea pe jumatate impadurita care strajuie municipiul Piatra Neamt, a fost afectata de un nou incendiu, care s-a produs in noaptea dintre ani. Cauza izbucnirii flacarilor au fost artificiile.

(foto) Sediul unui partid, din centrul capitalei, cuprins de flacari: Un pompier, ranit in timp ce lupta cu focul

10:16, 31.12.2023 - Sediul Partidului „Coaliția pentru Unitate și Bunastare” a fost cuprins de flacari, ieri seara, in jurul orei 19:50. Patru echipaje de salvatori și pompieri au luptat cu focul, iar unul dintre pompieri s-a ales cu traumatisme, fiind transportat la Institutul de Medicina Urgenta.


Ce parere ai despre aceasta stire?