Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă un român a murit în Afganistan. Dăncilă: un eveniment cumplit care ne îndurerează

Publicat:

O noua veste grea primita de familia unui compatriot aflat in misiune in Afganistan. Premierul a confirmat ca inca un militar roman a pierit și a transmis un mesaj prin care iși exprima regretul fața de cele intamplate. “Condoleanțe familiei soldatului roman cazut astazi la Kabul și tuturor celor care au pierdut pe cineva. Este […]

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Printre persoanele care au murit in explozia de la hidrocentrala Enel din Italia se afla și un roman

13:51, 10.04.2024 - Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman in urma exploziei produse la hidrocentrala Enel, soldata cu decesul a trei persoane, ranirea grava a altor cinci, precum si cu disparitia a patru persoane.

Un roman a murit in urma unei explozii la o hidrocentrala din Italia

08:55, 10.04.2024 - Un roman de 45 de ani este una dintre cele trei victime ale exploziei produse marți la o hidrocentrala din Italia. Citește și: Jucandu-se cu focul, copiii au declanșat un incendiu la Costești Potrivit agenției ANSA, cele trei persoane decedate in urma exploziei au fost identificate. Este vorba de un…

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Accident cumplit in Braila! O adolescenta de 16 ani a murit, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul conducea beat

20:06, 03.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs, in urma cu puțin timp, in Braila! O adolescenta de 16 ani și-a pierdut viața, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul de 23 de ani a consumat alcool inainte sa se urce la volan. Mașina in care se aflau a fost distrusa.

Un șofer roman de TIR a murit in Belgia! Valerian a fost lovit de un alt camion, in timp ce se afla la munca

13:25, 01.03.2024 - Tragedie de proporții in Belgia. Un șofer roman de TIR a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav. Barbatul și-a pierdut viața pe loc, in timp ce se afla la locul de munca. Șoferul a avut parte de o moarte cumplita și a trecut prin chinuri groaznice.

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!

Accident feroviar cumplit in județul Neamț! Un minor de 14 ani a murit, dupa ce a fost lovit de tren / FOTO

13:05, 25.01.2024 - Un accident feroviar teribil a avut loc, in cursul zilei de joi, 25 ianuarie 2024, in județul Neamț. Un copil in varsta de de 14 ani a fost spulberat de un tren care circula pe ruta Suceava-Bucuresti, in Roman.


Ce parere ai despre aceasta stire?